AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.01 // 6.1.2022

"Surullista katsojien ja kannattajien puolesta" - SJK-luotsi Gómez harmittelee lauantain peruuntumista

"Surullista katsojien ja kannattajien puolesta" - SJK-luotsi Gómez harmittelee lauantain peruuntumista

Joaquin Gómez vieraili Nottajoki-podcastissa. (Kuva: SJK)

SJK:n viikon ohjelma meni uuteen uskoon, kun lauantain VIFK-ottelu jouduttiin korvaamaan sisäisellä harjoitusottelulla koronatilanteen ja rajoitusten vuoksi.

Samalle päivälle alun perin suunniteltu kausikorttilaisten tapaaminen päävalmentaja Joaquín Gómezin kanssa on jouduttu sekin siirtämään myöhempään ajankohtaan rajoituksien vuoksi. Uudesta ajankohdasta kerrotaan myöhemmin, rajoituksien ollessa selvillä. SJK pahoittelee kannattajiensa puolesta tilannetta.

– Tämä kaikki on surullista erityisesti katsojien ja kannattajien puolesta, sillä me kaikki odotimme tätä kovasti. Ja varsinkin tapaamista kannattajien kanssa. Mutta me pyrimme järjestämään sen mahdollisimman pian, kun siihen taas terveysturvallisesti pystymme.

- Se on meille tärkeää, mutta samalla meille on tärkeää saada ottelu kuuden päivän harjoitusviikkomme päätteeksi, Gómez sanoo.

Lisää Gómezin ajatuksia torstaina ilmestyneessä Nottajoki-podcastin jaksossa, jota pääset kuuntelemaan Podbeanissa, Spotifyssa tai Apple Podcasts:ssa.

SJK hakee vielä joukkueeseen muutamaa vahvistusta, ja mukana on testipelaajia myös lauantain ottelussa. Lisäksi SJK Akatemian erittäin suuren potentiaalin omaavia pelaajia on ollut mukana paljon SJK:n harjoituksissa, ja heillä on mahdollisuus vakuuttaa valmennusjohto kyvyistään edustusjoukkueessa.

Lähde: SJK:n tiedote
Lisää uutisia