AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.43 // 27.10.2021

AC Oulu taistelee: "FC Honka olisi tähän erinomainen päänahka"

AC Oulu taistelee: "FC Honka olisi tähän erinomainen päänahka"

AC Oulu on taipunut tällä kaudella kaksi kertaa FC Hongalle. (Kuva: Juhani Järvenpää)

Haastajasarja lähenee loppuaan ja keskiviikkona on AC Oulun toiseksi viimeinen ottelu tämän kauden Veikkausliigassa, kun Tapiolan Urheilupuistossa vastaan asettuu FC Honka.

Laivastonsiniset ovat hävinneet kummatkin aiemmat kohtaamiset espoolaisten kanssa tällä kaudelle, joten revanssi voiton muodossa maistuisi varmasti tänä iltana.

- Pelin panokset ovat selvät. Niitä ei liiemmin ole. Mutta meille tärkeintä on hoitaa kausi ennen karsintoja kunnialla pakettiin. FC Honka olisi tähän erinomainen päänahka, joten voittoa lähdetään hakemaan. Ja tiedämme, että meidän ei kannata ruveta nyt himmailemaan ennen tärkeitä pelejä. Vaan lähdetään parantelemaan omaa tekemistämme entisestään. Omassa pelaamisessamme meidän tulee välttää heidän prässitrappiä, jonka he tekevät laitakaistalle, kommentoi AC Oulun valmentaja Teemu Tavikainen seuransa verkkosivuilla.

- Ottaen alkukausi huomioon niin olemme tyytyväisiä, että tavoitteemme eli säilyminen korkeimmalla sarjatasolla on edelleen mahdollinen. Vauhtisokeus helposti iskee, kuten ehkä vähän kesällä Oulussa kävi, mutta kyllähän realismi on ollut tiedossa. Olemme nyt karsintapelien päässä kauden päätavoitteestamme. Sarjapaikkamme säilyttäminen on meille kuin mestaruus, puntaroi Tavikainen tulevia karsintaotteluita RoPS:ia vastaan.

FC Honka - AC Oulu Tapiolan urheilupuistossa keskiviikkona 27.10. klo 18.30.

Kaikki Veikkausliigan ottelut suorana Ruutu-palvelussa

Lisää uutisia