AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.42 // 23.10.2021

Tainio iloinen voiton jälkeen – ”Olen todella ylpeä pelaajista”

Tainio iloinen voiton jälkeen – ”Olen todella ylpeä pelaajista”

Teemu Tainio kiitteli pelaajiaan. (Kuva: Juha Tamminen)

Haka ja Honka kohtasivat koleassa lokakuisessa lauantai-iltapäivässä Espoon Tapiolan Urheilupuistossa. Tällä kaudella Haka ei ollut voittanut Honkaa kertaakaan, mutta nyt tuo tilastoharha korjattiin ja valkopaidat nappasivat vakuuttavan 0-2 -voiton, millä samalla sinetöitiin Veikkausliigapaikka myös kaudelle 2022.

– Kyllähän se oli periaatteessa varma jo ennen peliä. Mutta voitto on aina hieno asia ja nyt vielä noustiin Hongan yläpuolelle, niin hyvät fiilikset, hehkutti päävalmentaja Teemu Tainio Hakan sivuilla.

Haka piti ottelussa jälleen maalinsa puhtaana. Kyseessä oli koskilaisten viides nollapeli kuuteen otteluun.

– Puolustuspeli on meidän kivijalka ja kun se on kunnossa, niin antaa mahdollisuudet voittaa. Nyt saatiin suljettua hyvin keskusta ja vaikka laidasta löytyi tilaa, niin meidän kolme isoa topparia hoiti keskitykset.

Koskilaisilla on siis vielä kaksi ottelua jäljellä. Keskiviikkona on edessä matka Kotkaan, missä Veikkausliigan varmuudella jättävä KTP isännöi valkopaitoja. Kausi 2021 päättyy Tehtaan kentällä sunnuntaina 31.10., kun kello 15.00 pyörähtää käyntiin ottelu IFK Mariehamnia vastaan. Tainio vakuuttaa, että lopuissa peleissä ei jalka tule nousemaan kaasulta ja kiittää samalla joukkojaan menneestä kaudesta.

– Ihan sama mikä peli, niin minun joukkueessa intohimo ja tekeminen pitää näkyä.

– Olen todella ylpeä pelaajista! He eivät koskaan lopettaneet työn tekemistä ja uskoa itseensä sekä joukkueeseen, vaikka tuntui että hyvin moni muu sen teki, Tainio kiitteli.

Lisää uutisia