AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.30 // 1.8.2021

Lassi Järvenpää iloinen sarjan tasaisuudesta – ”Tekee Veikkausliigasta hauskan seurattavan”

Lassi Järvenpää iloinen sarjan tasaisuudesta – ”Tekee Veikkausliigasta hauskan seurattavan”

Lassi Järvenpää pitää tasaista sarjaa mielenkiintoisena. (Kuva: Juha Tamminen)

Veikkausliiga on tällä hetkellä erittäin tasainen ja jännittävä molemmissa päissä sarjataulukkoa. FC Interin Lassi Järvenpää pitää jännittävää sarjaa hyvänä kaikille.

HJK johtaa sarjaa kuuden pisteen erolla ja sen takana tulee tasaisella erolla nippu joukkueita. Inter on tällä hetkellä neljäntenä pisteen perjantaina pelannutta FC Lahtea perässä ja kolme pistettä toisena olevaa KuPS:aa jäljessä. Toisaalta kuudentena oleva HIFK on viiden pisteen päässä Interistä. Järvenpää nauttii sarjan tasaisuudesta.

- Se on mielestäni vain hyvä asia. Se tekee Veikkausliigasta varmasti hauskan seurattavan, kun ei helposti arvaa mikä joukkue voittaa. Se on yleisölle hauskaa, iloitsee Järvenpää.

Inter on sijoittunut kahdella edelliskaudella toiseksi. HJK on turkulaisia tällä hetkellä yhdeksän pistettä edellä, mutta Järvenpää ei ole vielä heittänyt kirvestä kaivoon mestaruushaaveiden suhteen.

- Totta kai uskomme vielä mestaruuteen, mutta se riippuu myös HJK:n tuloksista. HJK on pelannut todella hyvin, mutta jos pystymme ottamaan alkukauden tavoin pisteitä, niin se on mahdollista. En usko, että HJK ihan tuossa kiidossa vetää loppukautta.

Inter on kuudesta edellispelistään voittanut kaksi. Viime ottelussa Inter palasi voittojen tielle kaadettuaan IFK Mariehamnin 2-0.

- Kausi on ollut vähän vaihteleva. Alkukaudesta meillä oli hyviä esityksiä ja saimme hyviä tuloksia. Meillä oli siinä viiden ottelun voittoputki. Sitten meille tuli vähän heikompien tulosten putki europelien aikoihin. Viimeksi oli hyvä voitto IFK Mariehamnista ja pääsimme taas voittokantaan, Järvenpää arvioi Interin kautta.

Interin kausi jatkuu maanantaina sen kohdatessa kotikentällään FC Honka.

Lisää uutisia