AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.30 // 30.7.2021

Lassi Järvenpää on viihtynyt FC Interissä – ”Turku on kiva kaupunki asua”

Lassi Järvenpää on viihtynyt FC Interissä – ”Turku on kiva kaupunki asua”

Lassi Järvenpää pelaa ensimmäistä kauttaan Interissä.

Lassi Järvenpää siirtyi täksi kaudeksi FC Interiin kahden IFK Mariehamnissa vietetyn vuoden jälkeen. Järvenpää on ollut tyytyväinen seuravalintaansa.

Puotinkylän Valtin kasvatti debytoi Veikkausliigassa RoPS:n paidassa vuonna 2016. Rovaniemellä vierähti 2,5 kautta, kunnes matka jatkui Ahvenanmaalle. Täksi kaudeksi hän siirtyi Interiin.

- Tosi hyvin on mennyt. Ei ole mitään valittamista. Meillä on tosi ammattimaiset valmentajat ja porukka, fasiliteetit ovat kaikki kunnossa ja Turku on kiva kaupunki asua, 24-vuotias Järvenpää kehaisee.

Järvenpää on pelannut yhtä ottelua lukuun ottamatta kaikissa peleissä tällä kaudella. Kokonaisuudessaan hän on ollut tyytyväinen edesottamuksiinsa.

- Totta kai parannettavaa on, mutta olen päässyt hyvin pelaamaan ja europelit olivat hieno kokemus. Alkukaudesta oli vähän loukkaantumista, mutta nyt kaikki on kunnossa.

Viime kaudella IFK Mariehamn ajautui hyvän alkukauden jälkeen säilymistaisteluun onnistuen lopulta säilyttämään paikkansa Veikkausliigassa. Järvenpää myöntää, että on henkisesti helpompi pelata mestaruudesta ja mitaleista kamppailevassa joukkueessa kuin putoajajoukkueessa.

- Ei se treeni-intoon tai motivaatioon vaikuta, mutta kaikki on vähän helpompaa ja tuntuu paremmalta, kun joukkue pärjää. Siinä vähän unohtuvat sellaiset pienet virheet mitä pelin aikana tulee, jos voittaa. Jos koko ajan tulee takkiin, niin virheet huomaa ehkä paremmin. On ollut kiva, kun joukkue on kollektiivisesti pelannut hyvin, Järvenpää valottaa.

FC Interin ja Järvenpään kausi jatkuu maanantaina, kun FC Inter isännöi FC Honkaa.

Lisää uutisia