AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.31 // 2.8.2021

FC Interin Järvenpää povaa tiukkaa peliä – ”Taktisesti mielenkiintoinen peli tulossa”

FC Interin Järvenpää povaa tiukkaa peliä – ”Taktisesti mielenkiintoinen peli tulossa”

Lassi Järvenpää ennakoi mielenkiintoista ottelua. (Kuva: Juha Tamminen )

FC Inter kohtaa maanantaina kotikentällään FC Hongan. Lassi Järvenpää odottaa ottelua mielenkiinnolla.

Järvenpää odottaa tarkkaa ja taktista peliä maanantain kohtaamisesta.

- Tulossa on varmaan aika samanlainen peli kuin Interin ja Hongan pelit ovat aina, eli hyvin taktinen. Molemmat joukkueet on hyvin valmennettuja ja Honkakin on päässyt viime otteluissaan pisteiden makuun. Taktisesti mielenkiintoinen peli tulossa, ennakoi Järvenpää.

FC Honka pelasi viime viikolla Konferenssiliigassa, mutta putosi niukasti jatkosta. Järvenpää uskoo, että espoolaisten europeleillä voi olla jotain vaikutusta joukkueen vireeseen.

- Kun on enemmän pelejä, niin väsymystäkin on enemmän. Toisaalta on kiva pelata europelejä ja niistä saa energiaa, joten siinä mielessä tilanne on ehkä 50-50. Jos minä saisin päättää, niin siitä olisi meille etua he tulisivat vastaan vähän väsyneinä.

Edellisottelussaan Inter katkaisi kolmen voitottoman ottelun putkensa, kun se voitti vieraskentällä IFK Mariehamnin. Järvenpää myöntää edellisvoiton tehneen joukkueelle hyvää.

- Kyllä se helpotti huomattavasti. Meillä on joukkueessa kova vaatimustaso ja haluamme aina voittaa jokaisen pelin. Siinä oli ehkä pieni henkinen dippi, mutta voitto helpotti sitä, Järvenpää kertoo.

FC Inter-FC Honka maanantaina 2.8. Veritas Stadionilla kello 18.30 alkaen.

Lisää uutisia