AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.19 // 16.5.2021

eFutisliigan välierät sunnuntai-iltana – ketkä etenevät finaaliin?

eFutisliigan välierät sunnuntai-iltana – ketkä etenevät finaaliin?

Kauden 2021 eFutisliigassa on mukana enää neljä joukkuetta ja sunnuntaina ratkeavat finaaliin pääsevät joukkueet, kun edessä ovat välierät.

Keskiviikon puolivälierät olivat kaikki erittäin tasaisia, joten hyvällä syyllä myös välieristä voi odottaa erittäin tiukkoja taistoja.

Ensimmäisessä välierässä sunnuntaina kello 18.00 kohtaavat IFK Mariehamn ja SJK. Joukkueet pelasivat samassa lohkossa runkosarjassa ja tuolloin SJK oli vahvempi ja lähtee ennakkosuosikkina myös välierään. IFK Mariehamn ammensi kuitenkin roppakaupalla lisää uskoa HJK:n pudottamisesta puolivälierissä, joten SJK-kaksikko saa panna parastaan finaalipaikan eteen.

Kello 18.45 toisessa välierässä kohtaavat rakkaat viholliset FC Haka ja Ilves. Puolustava mestari Haka on tehnyt vakuuttavaa jälkeä läpi kevään, mutta Ilves on osoittanut pystyvänsä kaatamaan kenet tahansa. Haka on välierässä kenties lievä ennakkosuosikki, mutta kaikki on toki mahdollista.

Sunnuntai-ilta jatkuu heti välierien perään pronssiottelulla kello 19.30. eFutisliigan mestaruus ratkaistaan finaalissa tiistaina 18.5.

Pudotuspelejä voi seurata tuttuun tapaan Telia Esports Seriesin Youtube-kanavalta, Telia Esports Fi Twitch-kanavalta, MTV-palvelusta, sekä C Moresta.


Lisää uutisia