AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.18 // 7.5.2021

"Nyt meidän tulee nauttia finaalihuumasta" - Valakari levollisena cup-finaalin alla

"Nyt meidän tulee nauttia finaalihuumasta" - Valakari levollisena cup-finaalin alla

Simo odottaa tiukkaa kamppailua cupin mestaruudesta. (Kuva: Juha Tamminen)

KuPS:n päävalmentaja Simo Valakari on lauantaina pelattavan kauden 2021 Suomen Cupin finaaliottelun alla levollisin mielin.

Valakarin mukaan keltapaitojen pitää yltää parhaalle tasolleen, mikäli joukkue haluaa voittaa lauantaina.

- Niin kuin sunnuntain Veikkausliigaottelussa nähtiin, vastakkain on kaksi todella tasaista joukkuetta. Pystyimme omilla vahvuuksillamme riisumaan HJK:n aseista ja pelasimme taktisesti todella kypsän ottelun. Samaan meidän on pystyttävä myös Olympiastadionilla, vaikka olosuhteet ovat varmasti erilaiset.

- Tietynlaista lisämielenkiintoa ja jännitettä otteluun tuo se, että kohtaamme toisemme kahdesti alle viikon sisään, Valakari kertoo.

Joukkueen yksi isoista tavoitteista tälle kaudelle on Suomen Cupin voittaminen. Valakari oli voittamassa SJK:n päävalmentajana Suomen Cupia kaudella 2016 yhdessä KuPS:n maalivahtivalmentaja Jori Särkän kanssa.

- Olen todella iloinen siitä, että meillä on mahdollisuus pelata näin isossa ottelussa. Kaikki Suomen parhaat joukkueet osallistuvat tähän kilpailuun ja jokaisella on ollut pyrkimys päästä finaaliin pelaamaan pokaalista.

- Nyt meidän tulee nauttia finaalihuumasta ja tehdä omat asiamme niin hyvin kuin pystymme, Valakari päättää.

Suomen Cupin finaali pelataan Olympiastadionilla lauantaina kello 15.00. Viranomaispäätökselle otteluun ei edelleenkään saa ottaa lainkaan yleisöä. Finaalia voi seurata normaaliin tapaan Ruudusta ja lisäksi Nelonen näyttää ottelun suorana lähetyksenä.

Veikkausliigaotteluiden tapaan myös Suomen Cupin ottelut suorana Ruutu-palvelussa

Lisää uutisia