AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.18 // 7.5.2021

KuPS:n Henri Toivomäki tuntee HJK:n – "Paljon tuttuja pelaajia ja tuttu pelitapa"

KuPS:n Henri Toivomäki tuntee HJK:n – "Paljon tuttuja pelaajia ja tuttu pelitapa"

Henri Toivomäki on isossa roolissa KuPS:n takalinjoilla. (Kuva: Juha Tamminen)

KuPS-puolustaja Henri Toivomäki saa lauantaina Suomen Cupin finaalissa vastaansa kaksi edelliskautta edustamansa HJK:n.

Toivomäki uskoo, että vastustajan tuntemisesta ei ainakaan ole haittaa hänelle itselleen.

– HJK:ssa on edelleen paljon tuttuja pelaajia ja heidän pelitapansa on myös minulle tuttu. On siitä kentällä etua, kun tietää pelaajien erityisosaamisia ja sitä, mitä he pyrkivät milloinkin tekemään, Toivomäki pohtii Palloliiton Suomen Cupin verkkosivuilla.

Hyvin tuorettakin tuntumaa joukkueilla on toisistaan, kun takana on kohtaaminen Veikkausliigassa viime sunnuntaina. Kuopion Keskuskentän jalkapallostadionilla päädyttiin maalittomaan tasapeliin. Tiukkaa ottelua Toivomäki odottaa myös cupin finaalista.

– He pyrkivät rokottamaan meidän virheistämme ja meidän pitää pystyä tekemään samoin, jos paikan saamme. Hyökkäysalueella on vähän tilaa ja aikaa pelata, joten viimeisissä ratkaisuissa meidän tulee olla tehokkaita.

Suomen Cupin finaali pelataan Olympiastadionilla lauantaina kello 15.00. Viranomaispäätökselle otteluun ei edelleenkään saa ottaa lainkaan yleisöä. Finaalia voi seurata normaaliin tapaan Ruudusta ja lisäksi Nelonen näyttää ottelun suorana lähetyksenä.

Veikkausliigaotteluiden tapaan myös Suomen Cupin ottelut suorana Ruutu-palvelussa

Lisää uutisia