AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.18 // 8.5.2021

KuPS-legenda cupin voiton merkityksestä: "Se olisi todellinen jackpot"

KuPS-legenda cupin voiton merkityksestä: "Se olisi todellinen jackpot"

Cupin finaali pelataan lauantaina iltapäivällä. (Kuva: Juha Leskinen)

KuPS-legenda, seuran entinen pelaaja ja toimitusjohtaja Markku Raatikainen tietää hyvin panokset lauantaisessa Suomen Cupin finaalissa.

KuPS metsästää ensimmäistä cup-mestaruuttaan sitten kauden 1989. Vastassa on HJK ja Raatikainen heittää surutta paineet helsinkiläisten niskaan.

– Talvella pelattiin ja viimeksi viikko sitten. Isommassa kuvassa olemme haastaja, ja se luo paineen HJK:lle, Raatikainen povasi Savon Aalloilla lauantaina Savon Sanomien urheilutoimittajan Markus Karjalaisen haastattelussa.

Raatikainen muistutti Savon Sanomien mukaan ennen kaikkea cupin voiton merkityksellisyydestä taloudellisesti pidemmälläkin tähtäimellä.

– Kun tänään voitetaan, niin tulee voittoraha ja paikka Konferenssiliigassa. Sieltä on erinomainen mahdollisuus päästä lohkovaiheeseen. Se olisi todellinen jackpot.

Suomen Cupin finaali pelataan Olympiastadionilla lauantaina kello 15.00. Viranomaispäätökselle otteluun ei edelleenkään saa ottaa lainkaan yleisöä. Finaalia voi seurata normaaliin tapaan Ruudusta ja lisäksi Nelonen näyttää ottelun suorana lähetyksenä.

Veikkausliigaotteluiden tapaan myös Suomen Cupin ottelut suorana Ruutu-palvelussa

Lähde: Savon Sanomat
Lisää uutisia