AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.14 // 11.4.2021

SJK:lla edessä kahden ottelun viikko - Salifu Senghore täydennyksenä maalivahtiosastolla

SJK:lla edessä kahden ottelun viikko - Salifu Senghore täydennyksenä maalivahtiosastolla

Pyry Hannola pääsee tositoimiin alkavalla viikolla. (Kuva: SJK)

SJK:n valmistautuminen kohti Veikkausliigan alkua jatkuu kahdella harjoitusottelulla tulevalla viikolla, kun vastassa ovat FC Haka ja KPV.

Harjoitusotteluissa SJK saa myös mukaansa lainapelaaja Pyry Hannolan ja oman akatemian pelaajia, jotka ovat pelanneet Suomen Cupia jo aiemmin muussa kuin SJK:n edustuksen riveissä.

SJK:n mukana maanantaina FC Hakaa vastaan on myös Gnistanissa ja viime kaudella FC Lahdessa pelannut 20-vuotias maalivahti Salifu Senghore, kun Jesse Öst ja Walter Viitala huilaavat vielä tämän ottelun. Molemmat pääsevät todennäköisesti mukaan harjoituksiin jo tämän viikon aikana.

– SJK Akatemian pelaajat pelasivat lauantaina KPV:ta vastaan, mutta katsotaan, jos sieltä joku pelaaja otetaan mukaan. Meillä on vielä jonkin verran pikkukolhuja joukkueessa, ja tarkoituksena on, että niille, jotka ovat täydessä kunnossa, annetaan nyt vähän pidempi peli. Tämä on silleen hyvä, kun kausi lähenee, sanoo SJK:n päävalmentaja Jani Honkavaara.

– Pidempään loukkaantuneena olleista Ville Tikkanen on jo treenannut, mutta ei varmaan ole vielä tässä pelissä mukana. Kenties sitten lauantaina KPV-pelissä. Hän on vasta palannut mukaan, niin annetaan hänelle hieman pidempi palautumisaika.

FC Hakan ja SJK:n välinen ottelu pelataan Tehtaan kentällä maanantaina 12.4. kello 15.00 ilman yleisöä. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Aamulehden sivuilla.

Lisää uutisia