AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.14 // 11.4.2021

"Puolustuspeli toimii, hyökkäykseen kiinnitetty huomioita" - SJK Hakan vieraaksi maanantaina

"Puolustuspeli toimii, hyökkäykseen kiinnitetty huomioita" - SJK Hakan vieraaksi maanantaina

"Honsu" odottaa parempaa SJK:n hyökkäyspelaamiselta. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK matkustaa maanantaina 12.4. Valkeakoskelle ja kohtaa siellä Tehtaan kentällä kotijoukkue FC Hakan harjoitusottelussa.

Suomen Cup taival päättyi SJK:n osalta tylysti pääsiäisenä vierastappiolla FC Interiä vastaan. Ottelu meni maalittomana aina jatko-ottelun toiselle puoliajalle, kunnes Inter onnistui erikoistilanteesta maalinteossa. SJK joutui cup-otteluun ilman toista maalivahtiaan Jesse Östiä, ja kun vielä pelin aikana maalissa aloittanut Walter Viitala loukkaantui, teki vasta 18-vuotias Topi Säilynoja debyyttinsä SJK:n maalilla. Säilynojaan peli ei kaatunut.

SJK kohtaa alkavalla viikolla myös lauantaina KPV:n harjoitusottelussa ja tuo ottelu pelataan Seinäjoella, OmaSp Stadionilla. Kahden harjoitusottelun viikko on siis tiedossa.

– Ensimmäinen kerta meille nyt tällä pre-seasonilla, kun pelataan tiiviiseen tahtiin ja samalla päästään lähelle täysiä minuutteja pelaamaan, sanoo SJK:n päävalmentaja Jani Honkavaara.

Honkavaara korostaa edessä olevien otteluitten merkitystä Veikkausliigakauteen valmistautumisen kannalta ja uskoo Hakan tarjoavan hyvän mittarin maanantaina.

– Vieraspeli Hakaa vastaan on varmasti hyvä peli, ja nyt kun Inter pelin tappion pettymys on nielty, niin meidän tavoitteena on, että tiettyjä asioita pitää parantaa ja ne liittyy hyökkäyspeliin. Puolustuspeli toimii, ja hyökkäyspeliin ollaan nyt kiinnitetty enemmän huomiota tällä viikolla. Niitä asioita lähdetään parantamaan pelin kautta.

– Meillä on kolme harjoituspeliä nyt ennen kauden alkua. Ja se on se tärkein juttu, jatkaa Honkavaara.

FC Hakan ja SJK:n välinen ottelu pelataan Tehtaan kentällä maanantaina 12.4. kello 15.00 ilman yleisöä. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Aamulehden sivuilla.

Lisää uutisia