AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.13 // 2.4.2021

SJK valmis haastamaan Interin cupissa - "Varmasti tulee tosi hyvä peli"

SJK valmis haastamaan Interin cupissa - "Varmasti tulee tosi hyvä peli"

"Honsu" odottaa kovaa kamppailua cupin välieräpaikasta. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK matkustaa lauantaiksi Turkuun, missä se kohtaa FC Interin Suomen Cupin puolivälierässä.

SJK:n edellisestä ottelusta on ehtinyt kulua jo pari viikkoa, kun VPS kaatui 4-0 luvuin 20.3. pelatussa vierasottelussa. Sen jälkeen on pelattu sisäisiä harjoituspelejä ja pidetty tuntumaa yllä harjoittelemalla. FC Inter puolestaan on ollut koronakaranteenissa pari viime viikkoa.

– Hyvät fiilikset on, eikä minulla ole ollenkaan semmoinen tunne, ettei oltaisi pariin viikkoon pelattu. Ollaan kuitenkin pelattu sisäisiä otteluita ja päästy ulos. Joskus on ihan hyväkin keskittyä vain harjoitteluun, sanoo SJK:n päävalmentaja Jani Honkavaara.

– Olemme olleet nyt vähän reilu pari viikkoa ulkona, ja se on tässä se tärkein juttu. Ollaan otettu tuntumaa omaan stadioniin ja päästy harjoittelemaan jalkapalloa ulkona. Joten tämä on ollut hyvät pari viikkoa.

Vastustajaan SJK suhtautuu Honkavaaran mukaan asianmukaisella kunnioituksella ja tietää, että välieräpaikkaan tarvitaan vahva esitys.

– Interiä vastaan onnistuttiin hyvin viime kaudella, mutta samalla pitää kunnioittaa sitä, että Veikkausliigan hopeamitalisti ja viime vuoden cupin-finalisti kuitenkin vastassa. Toki heillä on ollut vähän vaikea valmistautuminen, mutta kyllä he ovat kuitenkin sen viikon saaneet tähän peliin valmistautua ulkona. Se, että Inter ei ole pelannut vähään aikaan, niin on paha sanoa, mitä sieltä tulee vastaan. Mutta kyllä uskon, että sieltä aika raikas joukkue tulee kuitenkin. Ovat varmasti saaneet aika paljon virtaa siitä, että ovat nyt päässeet koronakaranteenin jälkeen harjoittelemaan yhdessä, pohtii Honkavaara.

– Se on laatujoukkue, ja laatupelaajia täynnä. Joten varmasti tulee tosi hyvä peli.

Suomen Cupin puolivälierä FC Inter - SJK Kupittaa 5:llä lauantaina 3.4. kello 17.00. Ottelu pelataan yleisöltä suljettuna, mutta suoraa ottelulähetystä voi seurata Ruutu-palvelusta.

Lisää uutisia