AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.13 // 1.4.2021

"Ei ihan 100%, mutta hyvä" - SJK:lla positiivinen pelaajatilanne cupin puolivälierän alla

"Ei ihan 100%, mutta hyvä" - SJK:lla positiivinen pelaajatilanne cupin puolivälierän alla

Cristhian Valencia on taas täydessä iskussa. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK:n keskittyminen on jo kokonaan pääsiäislauantaissa ja Suomen Cupin puolivälieräottelussa FC Interin vieraana.

Pelaajatilanne on ainakin hyvä, sillä SJK saa otteluun takaisin Ilves-ottelussa loukkaantuneen Cristhian Valencian. Pelikuntoon on toipunut myös toipunut myös Robin Sid, mutta Ville Tikkanen ja Serge Atakayi toipuvat edelleen loukkaantumisista. Joonas Sundman ja Daniel Håkans saivat armeijan suoritettua loppuun, ja kaksikko pääsee jatkossa keskittymään täysillä pelihommiin.

Håkans oli myös viime viikolla Suomen U21-maajoukkueen mukana Eerikkilän harjoitusleirillä ja teki ensin U21-maajoukkuedebyytin Hakaa vastaan, sekä debyyttimaalin KTP:n verkkoon toisessa harjoitusottelussa. Samalla leirillä ollut Matias Vainionpää pelasi Suomen U21-maajoukkueen molemmissa otteluissa kapteeninnauha hihassaan, ja debyytin U21-maajoukkueessa teki myös Pyry Hannola.

Lainapelaaja Hannola on ehtinyt pelata jo Suomen Cupissa aiemmin HJK:n kanssa, eikä hän ole siten käytettävissä lauantaina.

– Hannola ei saa pelata, se on ainoa selvä asia. Muuten meillä on pikku kolhuja ja ehkä hieman normaalia parempi tilanne, eikä ole mitään pitkäaikaisia loukkaantumisia kellään.

- Enemmänkin semmoisia "päivän kunto" tyyppisiä ratkaisuja. Eli aika hyvä pelaajatilanne – ei ihan 100%:nen, mutta hyvä, arvioi SJK-luotsi Jani Honkavaara pelaajatilanteen lauantain alla.

Suomen Cupin puolivälierä FC Inter - SJK Kupittaa 5:llä lauantaina 3.4. kello 17.00. Ottelu pelataan yleisöltä suljettuna, mutta suoraa ottelulähetystä voi seurata Ruutu-palvelusta.

Lisää uutisia