AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.13 // 2.4.2021

Keaton Isaksson valmiina pudottamaan HJK:n – ”Meillä on siihen kaikki mahdollisuudet”

Keaton Isaksson valmiina pudottamaan HJK:n – ”Meillä on siihen kaikki mahdollisuudet”

Keaton Isaksson haluaa pudota HJK:n.

Suomen Cupin puolivälierissä panokset ovat kovat ja HIFK:n sekä HJK:n välisessä ottelussa taistellaan myös pääkaupungin herruudesta. HIFK:n keskikenttäpelaaja Keaton Isaksson on valmiina kamppailuun.

Isaksson myöntää, että derbyssä on omanlaatuinen latauksensa.

- Kyllähän se kutkuttaa. Stadin derby on kuitenkin Suomen isoin peli ja derby on aina derby. Sitä peliä ei halua hävitä. Nyt olemme päässeet oikeaan cup-vaiheeseen, jossa toinen joukkue putoaa ja tämä viikko on keskitytty siihen, Isaksson toteaa.

Joukkueet kohtasivat jo lohkovaiheessa ja tuolloin HJK nappasi 2-1-voiton Santeri Väänäsen viime hetken maalilla, vaikka Valtteri Moren sai punaisen kortin toisen puoliajan alussa. Isaksson uskoo HIFK:lla olevan hyvät mahdollisuudet kaataa HJK.

- Meillä ei ole muuta tavoitetta kuin tiputtaa HJK ja näen, että meillä on siihen kaikki mahdollisuudet. Meillä on hyvä potentiaali pärjätä HJK:ta vastaan ja näimme sen jo edellispelissä. En näe HJK:ta niin suurena ennakkosuosikkina kuin ehkä muut.

Isaksson korostaa, että pään on pysyttävä kylmänä ottelussa.

- Tärkeintä on pitää asenne koko 90 minuuttia. Viimeksi, kun HJK sai punaisen, niin meille saattoi tulla ehkä vähän sellainen hyvänolontunne. Se kasvatti meitä siinä mielessä, että tahansa pelissä tapahtuukin, niin sen ei saa antaa vaikuttaa.

HJK:n ja HIFK:n välinen ottelu alkaa kello 17.00.

Kaikki ottelut suorana Ruutu-palvelussa

Lisää uutisia