AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.14 // 5.4.2021

Keaton Isaksson luottaa HIFK:n iskukykyyn – ”Näytämme kauden aikana monille”

Keaton Isaksson luottaa HIFK:n iskukykyyn – ”Näytämme kauden aikana monille”

Keaton Isaksson on ollut tyytyväinen seuravalintaansa.

Keaton Isaksson siirtyi SJK:sta täksi kaudeksi takaisin tuttuihin maisemiin tehdessään sopimuksen HIFK:n kanssa. Isaksson arvioi, että HIFK tulee kauden aikana yllättämään monet.

Isaksson varttui Sipoossa aloittaen jalkapalloilun Sibbo Vargarnassa, mutta kävi koulua myös Helsingissä ja on edustanut urallaan pääkaupungin seuroja. Pelatessaan Gnistanissa vuonna 2015, hän pääsi tekemään HIFK:ssa debyyttinsä Veikkausliigassa, kun hän käväisi yhden ottelun verran lainalla. Tänä talvena hän teki paluun tuttuihin maisemiin tehdessään sopimuksen HIFK:n kanssa.

- Kaikki on mennyt hyvin ja lähtökohtaisesti olen todella tyytyväinen päätökseeni tulla HIFK:hon. Tunsin valmentajan viime kaudesta ja se oli yksi iso asia miksi tulin HIFK:hon, Isaksson toteaa.

Isaksson viittaa päävalmentaja Joaquín Gomeziin, joka toimi viime kaudella SJK:ssa apuvalmentajana. Tutun päävalmentajan alaisuuteen oli helppo tulla.

- Sillä oli aika iso painoarvo ja hän osoitti minuun heti isoa kiinnostusta ja halusi minut tänne. Minulla oli myös muita vaihtoehtoja, mutta se oli yksi ratkaiseva tekijä. Pidän Helsinkiä myös kotikaupunkinani ja täällä on paljon tuttuja. Kokonaisuudessaan olen tosi tyytyväinen ja päätös tuntuu oikealta.

HIFK:n taustoissa tapahtui talven aikana isoja muutoksia, mutta tällä hetkellä HIFK:n tilanne on hyvällä mallilla. Isaksson uskookin joukkueen yllättävän monet tällä kaudella.

- Jos verrataan siihen, kun oli talousongelmia ja lisenssin saaminen oli epävarmaa, niin tilanne on nyt aivan huippu siihen verrattuna. Meillä on joukkueessa todella paljon potentiaalia ja hyvä sekoitus pelaajia joukkueessa. Meidän peruspelaamisemme todella hyvällä tasolla ja meillä on erittäin hyvät mahdollisuudet pärjätä. Moni varmasti kuvitteli, että olisimme jonkinlainen heittopussi ottaen huomioon talven tapahtumat, mutta olen varma että näytämme kauden aikana monille.

Lisää uutisia