AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC KTP FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK
vko.04 // 26.1.2021

FC Hakalle kaksi uutta pelaajasopimusta

FC Hakalle kaksi uutta pelaajasopimusta

Youri Loen on tuore hakalainen. (Kuva: FC Haka)

FC Haka on solminut kaksi odotettua pelaajasopimusta, kun suomalainen 23-vuotias laitahyökkääjä Mohammed Hussein kirjoitti 1+1 -vuotisen ja 29-vuotias hollantilainen keskikenttäpelaaja Youri Loen yksivuotisen sopimuksen seuran kanssa.

Molemmat pelaajat ovat olleet Hakassa testijaksolla ja tuona aikana osoittaneet, että sopivat loistavasti osaksi ensi kauden joukkuetta.

HIFK:n mukana Veikkausliigakaudella 2019 vähälle peliajalle jäänyt Hussein lähti viime kaudeksi AC Kajaaniin hakemaan peliaikaa Ykkösen joukkueesta ja onnistuikin siinä hienosti. Otteluja kertyi tilille 21 kappaletta ja niissä kaikkiaan viisi osumaa.

Mies uskoo, että nousujohteinen vire jatkuu Veikkausliigassa ja tästä hän antoikin jo viitteitä iskemällä Hakan avausosuman harjoitusottelussa Seinäjoen Jalkapalloklubia vastaan.

– Täällä on tosi hyvä treenata ja jos jatkan samalla tavalla, niin uskon, että myös liigassa tulee maaleja, Hussein toteaa Hakan verkkosivuilla

Kaiken kaikkiaan mies on tyytyväinen sopimukseen koskilaisseuran kanssa.

– Tuntuu oikein mukavalta, että sain taas tulla Veikkausliigaan. Viime kausi Ykkösessä meni hyvin, mutta kyllä tavoitteeni on ollut päästä Veikkausliigaan pelaamaan, mies kertoi tunnelmiaan.

Toiselta uudelta sopimuspelaajalta, Youri Loenilta löytyy niin ikään pääsarjakokemusta kotimaastaan.

Viimeisimpänä joukkueena, ennen Hakaan siirtymistä, Loen oli Kreikan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavan Doxa Dramasin mukana, mutta koronatilanteesta johtuen tulevaisuus oli siellä epävarma.

– Emme päässeet pelaamaan, emmekä lopuksi edes harjoittelemaan siellä. Kaikki oli niin epävarmaa, että näin parhaimmaksi etsiä uuden seuran.

– Nyt olen täällä ja todella iloinen siitä, Loen kertoo.

Hakalla on tällä hetkellä kasassa 22 sopimusta.

Lisää uutisia