AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC KTP FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK
vko.03 // 24.1.2021

AC Oulun Ahola löysi positiivisia asioita tappiosta huolimatta – ”Pitää olla kärsivällinen”

AC Oulun Ahola löysi positiivisia asioita tappiosta huolimatta – ”Pitää olla kärsivällinen”

Jyrki Ahola löysi sekä hyviä asioita että parannettavaa. (Kuva: Juha Tamminen)

AC Oulu pelasi vuoden toisen harjoitusottelunsa lauantaina, kun se hävisi KuPS:lle 0-2. AC Oulun päävalmentaja Jyrki Ahola löysi ottelusta myös positiivisia asioita tappiosta huolimatta.

AC Oululla oli muutamia paikkoja tehdä maali, mutta KuPS vei ottelun nimiinsä. Aholan mukaan pelissä oli nähtävissä hyviä elementtejä.

- Tietysti tappioon ei voi olla tyytyväinen, mutta pelissä oli paljon positiivisia asioita, etenkin pelaajien kova halu toteuttaa yhdessä sovittuja asioita. Monelle pelaajalle kyseessä on uusi ympäristö ja pelaamisessa on todella paljon uusia asioita ja se ottaa aikansa päästä niistä jyvälle - siksi pitää olla kärsivällinen. Erityisesti Lasse Ikosen sisääntuloon toisella jaksolla olin tyytyväinen. Siinä oli sellaista ennakkoluulottomuutta ja pelirohkeutta, jota me tarvitaan. Isossa kuvassa on tärkeää saada puolustuspeli yhtenäisemmäksi ja avauspeliin selkeyttä ja nopeutta, Ahola kommentoi oululaisten sivuilla.

AC Oulun kokoonpano:
Fillion, Ölander (46' Hurme), Ruxi, Koskela, Rafinha (58' Nurmos), Nurmela (65' Ikonen), Malolo ('58 Diz), Kallinen (46' Kähkönen), Saira (46' Alanko), Sadat (58' Popa), Heikkilä ('46 Jokelainen)

Lisää uutisia