AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.03 // 23.1.2021

"Saimme tosi hyvän ottelun tähän vaiheeseen" - KuPS kaatoi AC Oulun

"Saimme tosi hyvän ottelun tähän vaiheeseen" - KuPS kaatoi AC Oulun

Urho Nissilä nähtiin jälleen KuPS-paidassa. (Kuva: Juha Tamminen)

Kuopion Palloseura jatkoi kevään harjoitusotteluitaan lauantaina Lippumäen jalkapallohallissa. Vastustajaksi saapunut liiganousija AC Oulu kukistui maalein 2-0 tasaisen taistelun jälkeen.

Hyökkääjä Eetu Rissanen laukoi kuopiolaiset 1-0-johtoon toisen puoliajan alussa (50 min) ja keskikenttäpelaaja Oskari Sallinen pääsi puskemaan lisäajalla 2-0-osuman etutolpan vierestä (90+2 min).

Harjoituspelissä tehtiin tuttuun tyyliin jälleen runsaasti pelaajavaihtoja. Tauon jälkeen tapahtui odotettu kentälle paluu, kun keltamustaan liittynyt pallotaituri Urho Nissilä pääsi vaihdosta sisään pelaamaan toisen puoliajan. Bismark "Nana" Boateng pelasi tänään myös ensimmäisen pelinsä uuden päävalmentajan Simo Valakarin alaisuudessa.

- Oli tosi kiva saada Urho ja Nana nyt takaisin joukkueeseen. Nana on Veikkausliigan eliittiä ja kansainvälisen tason pelaaja, päävalmentaja kiitteli huipputaitavan pelaajakaksikon vahvoja otteita.

Liiganousija AC Oulu saapui Kuopioon ennakkoluulottomalla ja energisellä asenteella Veikkausliigan mitalijoukkuetta haastamaan.

- Tähän vaiheeseen me saimme tosi hyvän ottelun. Ensimmäinen puoliaika oli tasainen, peli oli meidän hyvässä kontrollissa. Toisen puoliajan alku oli erinomainen ja me saimme siihen 1-0-maalin. Peli oli täysin kontrollissamme, sitten toisella puoliajalla tuli 10 minuutin mittainen vaihe jossa kontrolli meni. Lopussa me teimme 2-0 ja ansaittu voitto tuli, Valakari kuvaili ottelun pelitapahtumia.

Uudistunut KuPS-joukkue pääsi nyt ottamaan mittaa liigajoukkueesta ja jatkossa vastus tulee vain kovenemaan.

- Tulos on tärkeä, sillä aina pelataan tietysti voitosta. Yhtään ei nyt mennyt omiin ja tehtiin itse kaksi maalia. Kevään edetessä pelit kovenevat suunnitellusti. Harjoiteltujen asioiden toteuttaminen pelissä on aina tärkeää. Me olemme oikealla tiellä ja joukkue menee koko ajan eteenpäin. Pelaajat harjoittelevat ahkerasti ja tekevät koko ajan hyvää duunia, päävalmentaja kiittelee.

KuPS: Otso Virtanen (46 min Johannes Kreidl), Taneli Hämäläinen (46 min Juho Pirttijoki), Diogo Tomas, Henri Toivomäki, Dylan Murnane (15 min Taneli Heiskanen, 76 min Jiri Nissinen), Anton Popovitch, Bismark Boateng (46 min Urho Nissilä), Saku Savolainen (64 min Albert Vauhkonen), Jordan Seeban (46min Axel Vidjeskog), Arttu Heinonen (64 min Oskari Sallinen), Eetu Rissanen (64 min Viljami Aittokoski)

vko.03 // 21.1.2022
Lisää uutisia