AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.52 // 28.12.2020

Interiin siirtyneellä Juho Hyvärisellä kovat odotukset ensi kaudesta

Interiin siirtyneellä Juho Hyvärisellä kovat odotukset ensi kaudesta

Juho Hyvärinen havittelee isoa roolia Interistä. (Kuva: Juha Tamminen)

Puolustaja Juho Hyvärinen siirtyy ensi kaudeksi FC Interiin. Hyvärinen odottaa innolla uusia haasteita uudessa ympäristössä.

Koko tähänastisen uransa RoPS:ssa pelanneella Hyvärisellä oli muitakin vaihtoehtoja kauden jälkeen, mutta lopulta Inter valikoitui Pikkuhuuhkajien puolustajan uudeksi osoitteeksi.

- Inter oli minulle lopulta aika selvä valinta. Mietin myös muita vaihtoehtoja, mutta Inter kävi koko ajan selkeämmäksi valinnaksi, Hyvärinen kertoo päätymisestään Turkuun.

Hyvärinen siirtyy Interiin kovin odotuksin.

- Odotan itseltäni paljon ensi kaudella. Aion lunastaa itselleni pelipaikan ja pitää siitä kiinni. On hienoa, että pelipaikasta on kunnolla kilpailua, sillä 2-3 edelliskautta minulla ei ole ollut RoPS:ssa juuri kilpailua. Nyt on joku koko ajan hengittämässä niskaan, joka puskee eteenpäin.

Inter on kahtena edelliskautena sijoittunut Veikkausliigassa toiseksi. Sinimustien tavoite ensi kaudeksi onkin selvä.

- Juttelin valmentajan kanssa ja hän teki heti selväksi, että pelkkä mestaruus riittää ensi kaudella ja sitä lähdetään voittamaan. Se oli samoilla linjoilla miten itsekin ajattelin. Kahden hopeamitalin jälkeen emme lähde tavoittelemaan muuta kuin mestaruutta.

Hyvärinen liittyy joukkueen mukaan vasta tammikuussa, mutta kävi Turussa jo haistelemassa pikaisesti tunnelmaa. Ensivaikutelma seurasta oli erinomainen.

- Kaikki oli todella hyvin organisoitu ja kaikki hoidettiin viimeisen päälle ammattimaisesti. Joka puolella oli auttajia ja henkilöt niihin tehtäviin. Ei tarvitse stressata mistään turhasta, vaan voi vain keskittyä pelkkään futikseen.

Lisää uutisia