AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.51 // 24.12.2020

Juho Hyvärinen myöntää kauden olleen raskas – ”Varmaan näkyi myös ulospäin”

Juho Hyvärinen myöntää kauden olleen raskas – ”Varmaan näkyi myös ulospäin”

Juho Hyvärinen siirtyy ensi kaudeksi Interiin. (Kuva: Juha Tamminen)

Pikkuhuuhkajien puolustaja Juho Hyvärinen vaihtoi kauden jälkeen seuraa, kun hän siirtyi RoPS:sta FC Interiin. Hyvärinen myöntää, että putoamiseen päättynyt kausi oli vaikea.

RoPS putosi kauden jälkeen Ykköseen. Hyvärisen mukaan vaikeudet alkoivat jo heti kauden alussa eikä kurssia saatu käännettyä.

- Homma alkoi mennä jo joukkueen kasaamisen kanssa pieleen, kun pari pelaajaa lähti jo ennen kauden alkua ja yksi jo muutaman pelin jälkeen. Lisäksi kokenut kaarti oli alkukaudesta sairasosastolla. Siinä oli aika paljon muuttujia, valottaa Hyvärinen.

RoPS voitti kauden aikana vain yhden ottelun. Hyvänen myöntää kauden olleen vaikea monelta kantilta.

- Varmaan näkyi myös ulospäin, että oli raskas ja pitkä kausi. Ensin kauden alku venyi ja sitten tulostenkin takia kausi oli vaikea, kun tuli vain yksi voitto. Kauden lopussa alkoi olla jo aika väsynyt. Kaiken kaikkiaan pitkä ja raskas kausi niin fyysisesti kuin psyykkisesti.

RoPS:n putoamisen myötä 20-vuotias puolustaja alkoi katsella muita vaihtoehtoja jatkaa uraansa. Lopulta uusi osoite löytyi Turusta ja FC Interin paidasta.

- Ykkönen ei tuota minulle sellaista kilpailullista tai tavoitteellista kehitystä. Näen Interin joukkueena, jossa on kova kilpailu, oikea mentaliteetti ja joka edustaa arvojani.

Hyvärinen muuttaa Turkuun tammikuussa eikä ole ollut Interin mukana kauden jälkeen, vaan on pitänyt kunnostaan huolta Rovaniemellä.

- Olen treenannut omatoimisesti, käynyt salilla ja lenkillä. Pari kertaa olen käynyt treenaamassa myös RoPS:n kakkosjoukkueen kanssa. Sellaista perus offseasonin ajan harjoittelua, valottaa Hyvärinen.

Lisää uutisia