AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.45 // 13.11.2020

HJK jatkosopimukseen nuoren lupauksen kanssa - ”Voittaa paljon palloja joukkueelle”

HJK jatkosopimukseen nuoren lupauksen kanssa - ”Voittaa paljon palloja joukkueelle”

Kuva: Juha Tamminen

HJK ja 18-vuotitas Santeri Väänänen ovat tehneet jatkosopimuksen.

HJK:n urheilu- ja kehitysjohtaja Miika Takkula on tyytyväinen Väänäsen jatkosopimuksesta, joka kattaa kaudet 2021-2022.

– Hienoa, että saimme solmittua Santerin kanssa vuoden lisää nykyiseen sopimukseen. Santeri on periksiantamaton keskikenttäpelaaja, jonka vahvuudet on erityisesti puolustuspelivaiheissa, ja hän voittaa paljon palloja joukkueelle. Vaikka viimeiset pari kautta ovat olleet rikkonaisia, on Santerilla edelleen kaikki edellytykset ottaa vahva pelillinen rooli joukkueessa, Takkula taustoittaa seuran verkkosivujen mukaan.

Santeri Väänänen on pelannut HJK:ssa juniorivuosista asti. Kaudella 2018 hän oli HJK Klubi 04:n runkopelaajia ja pääsi myös debytoimaan Veikkausliigassa. Kausi 2019 alkoi Väänäseltä vahvasti ja hän oli mukana myös europeleissä. Loppukauden loukkaantuminen vei keskikenttäpelaajan sivuun kokoonpanosta j harjoittelu pääsi uudestaan käyntiin keväällä 2020. Uusi loukkaantuminen piti Väänäsen pois vahvuudesta valitettavasti kuitenkin koko kauden 2020.

– Siistiä saada jatkosopimus. Tavoitteena mulla on päästä pelaavaan kokoonpanoon, ja aion tehdä kovaa työtä, että ansaitsen peliaikaa ja pääsen kehittymään pelaajana, Väänänen iloitsee.

Lisää uutisia