AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.41 // 16.10.2020

​NextGen-ohjelmasarja käyntiin: Santeri Väänänen - kovassa seurassa

​NextGen-ohjelmasarja käyntiin: Santeri Väänänen - kovassa seurassa

Veikkausliigan ja rakennusliike Lehto Groupin NextGen-ohjelmasarja on edennyt ensimmäiseen jaksoonsa, jossa esittelyssä on HJK:n Santeri Väänänen.

Ilmiömäisistä pallonriistoista ja vahvasta tahdostaan tunnettu Santeri Väänänen kääntää peliä Klubin keskikentän keskustassa mentorinaan HJK:n valmentaja, samalla pelipaikalla yli 60 maaottelua pelannut Mika Väyrynen.

Väänänen on noussut Klubin edustusjoukkueeseen seuran omasta akatemiaputkesta. Hän on esiintynyt jo vuosia edukseen poikamaajoukkueissa ja on nyt valmis ottamaan entistä isompaa roolia miesten sarjoissa. Ensimmäisen Veikkausliigaottelunsa Väänänen pelasi jo syksyllä 2018 ollessaan vasta 16-vuotias. Pelillisinä esikuvinaan Väänänen mainitsee FC Barcelonaa edustavan Frenkie de Jongin ja vastikään Liverpooliin siirtyneen Thiago Alcântaran.

Next Gen -ohjelman pelaajatarkkailija Sebastian Sorsa pitää Väänästä yhtenä HJK:n ja Suomen suurimmista keskikenttälupauksista. Klubin avauskokoonpanossa yhdenkään pelaajan paikka ei ole varma, mutta Sorsan mukaan loukkaantumisista toipuneella Väänäsellä on kaikki edellytykset ottaa urallaan seuraava askel.

NextGen-ohjelmasarja esitetään Veikkausliigan ja sen kumppanien kanavissa sekä Ruudussa.

Lisää Next Gen -kampanjasta täältä.


Lisää uutisia