AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.44 // 5.11.2020

FC Haka haluaa kehittyä eteenpäin – ”Selkeä tavoitteemme on ottaa seuraava askel”

FC Haka haluaa kehittyä eteenpäin – ”Selkeä tavoitteemme on ottaa seuraava askel”

Haka säilytti sarjapaikkansa. (Kuva: Juha Tamminen)

Täksi kaudeksi Veikkausliigaan palannut FC Haka säilytti sarjapaikkansa sijoittuen sarjassa lopulta kymmenenneksi. Hakan toimitusjohtaja Olli Huttusen mukaan ensi kaudella joukkueen tavoitteet ovat entistä korkeammalla.

Hakalla on tällä hetkellä 12 pelaajasopimusta ensi kaudeksi. Haka julkaisi torstaina ensimmäisen uuden sopimuksen ensi kaudeksi, kun kokenut maalivahti Mika Hilander siirtyy koskilaisseuraan Ilveksestä. Huttusen mukaan seuran tavoitteena on kehittää toimintaa edelleen kokonaisvaltaisesti ja nousta ensi kaudella kuuden parhaan joukkoon.

- Meidän selkeä tavoitteemme on ottaa seuraava askel kohti eurokenttiä ja olla kuuden joukossa Veikkausliigassa. Tämä on sitä nousujohteisuutta mitä joukkue on viimevuosina esittänyt, ja jatkamme sitä myöskin tulevana kautena. Se tarkoittaa tietenkin sitä, että pelaajabudjettiin täytyy tulla selkeä kasvu. Sekin on seuran strategian mukaisesti, että tässä satsattu muun muassa viestintään, myyntiin ja muuhun toimintaan, Huttunen kertoi seuran torstaisessa lehdistötilaisuudessa.

Yhtenä osana ensi kauden rakennusta Haka aloittaa perjantaina kausikorttikampanjan.

- Kannattaa olla hereillä ja seurata minkälaista kampanjaa lähdetään tällä kaudella vetämään, Huttunen vinkkaa.

Viime kaudella Haka möi kampanjansa avulla yli 2500 kausikorttia.

Lisää uutisia