FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.38 // 25.9.2020

HJK:n Koskela manasi loppuhetkien tapahtumia

HJK:n Koskela manasi loppuhetkien tapahtumia

Toni Koskela harmitteli TPS:n maaleja. (Kuva: Juha Tamminen)

HJK menetti viime hetkillä kahden maalin johtoasemansa TPS:aa vastaan, kun turkulaiset kampesivat itsensä kahden maalin takaa-ajoasemasta tasoihin. Tasapeli jätti karvaan maun HJK:n päävalmentaja Toni Koskelalle.

Viimeisten minuuttien takaiskut jättivät ottelusta auttamatta karvaan maun. Vaikka ottelu olikin selvästi HJK:n hallinnassa ja vain TPS-vahti Jere Koposen paraatipelastukset pitivät vieraita ajoittain pystyssä, ei lopputulemana irronnut piste tyydytä joukkuetta.

– Meillä oli lukematon määrä maalipaikkoja, mutta tietysti kahden maalin pitäisi riittää kolmeen pisteeseen varsinkin, kun johdamme myöhään pelissä 2-0. Muutama huonosti puolustettu tilanne avasi vastustajalle mahdollisuuksia ottelun aikana, analysoi Koskela seuran sivuilla.

– Lopussa olisimme voineet tehdä asioita pallollisena järkevämmin, mutta kyllä meidän on myös puolustettava paremmin. Meidän on oltava yksinkertaisesti huomattavasti parempia molemmissa bokseissa, Koskela jatkoi.

Lisää uutisia