FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.37 // 17.9.2020

KuPS on tutustunut tarkkaan torstain vastustaja Slovaniin

KuPS on tutustunut tarkkaan torstain vastustaja Slovaniin

Pasi Tuutti on tarkkaan selvillä Slovanin vahvuuksista. (Kuva: Juha Tamminen)

KuPS hakee torstaina jatkopaikkaa Eurooppa-liigan kolmannelle karsintakierrokselle, kun kotona Kuopiossa vastaan asettuu Slovan Bratislava.

KuPS:n valmennusjohdosta Pasi Tuutti on tarkkaillut slovakialaisvastustajaa videoiden kautta. Tuutti kertoo Savon Sanomissa, että Slovanin peli on selkeästi parantunut sitä mukaa kun otteluita on tullut alle lisää.

- Joukkue osaa tuoda palloa ylös erilaisin ajatuksin, mikä on hyvän joukkueen merkki. On nähtävissä, että Slovanin vasen ja oikea hyökkäyskaista toimivat hieman eri tavoin, Tuutti kertoo lehdelle.

– On kaivettava esiin pelaajien taidot ja joukkueen pelitapa. Siihen on mennyt moninkertainen määrä aikaa verrattuna kotoiseen liigaotteluun.

Paikan päälle Slovakiaan Tuutti ei kuitenkaan matkannut jo matkustusrajoitustenkin takia. Toisin päin tarkkailumatkoja sen sijaan on mitä luultavimmin tehty.

– Olen varma, että ainakin maanantaisessa liigapelissämme Lahdessa oli Slovanin tarkkailijat katsomossa. Seuran budjetti on viisinkertainen KuPSiin verrattuna, ja varaa tällaiseen on varmasti.


KuPS – Slovan Bratislava pelataan Kuopion Keskuskentän jalkapallostadionilla torstaina 17.9. kello 18.30 ja UEFA:n tiukkojen rajoitusten takia ilman yleisöä. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruutu-palvelun kautta.

Lähde: Savon Sanomat
Lisää uutisia