AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.32 // 15.8.2020

"Peli-ilme oli ihan hyvä" - Wiss näki paljon hyvää Ilveksen otteissa

"Peli-ilme oli ihan hyvä" - Wiss näki paljon hyvää Ilveksen otteissa

Ilves ja SJK taistelivat tasapäisesti. (Kuva: Juha Tamminen)

Ilves ja SJK pelasivat lauantaina vauhdikkaan kamppailun, josta vain maalit jäivät puuttumaan.

Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wiss oli tyytyväinen pelaajien panokseen, vaikka voitto jäikin uupumaan.

– Koko viikko on ollut askel parempaan. Pelaajat saivat vaikuttaa niihin teemoihin, joita käytiin yhdessä läpi. Moni osa-alue parani ja tänäänkin peli-ilme oli ihan hyvä. Toteutettiin sovittuja asioita. Pitää antaa krediittiä silloin, kun sen on ansainnut. Jos jatkamme näin, niin todennäköisesti kauden aikana voitamme enemmän, kuin häviämme, Wiss pohtii.

– Olihan meillä samoja ongelmiakin kuin aiemmin. On se sitten tyyppi- tai onnistumiskysymys, niin viimeinen kolmannes on edelleen haastava. Syöttöjen tarkkuus, pallon pitäminen vaara-alueella, selkä kenttään päin, kyllä parannettavaa on.

Joona Veteli pääsi viimein tositoimiin tupsukorvissa.

– Vaikeaa hänellä on ollut. Talvella heti ekoissa treeneissä loukkaantuminen. Olen usein miettinyt, että miten poika jaksaa. Kevät oli varmasti pitkä ja rankka. Hyvällä terävyydellä Joona on kuitenkin tullut takaisin.

Lauantai-illassa nähtiin tasainen kamppailu, jossa ajoittain kyttäiltiin, ajoittain mentiin täydellä höyryllä.

– Tänään oli moni muukin pelaaja hapoilla kuin vain hieman puolikuntoiset. Moni varmaan odotti, että ei mentäisi päästä päähän ja peli olisi hidasta. Kyllä siellä silti oli nopeita tilanteita ja SJK sai myös tehdä täyden työn.

– Taktinen ja laadukas matsi mielestäni. Pienestä jäi kiinni, että toinen onnistuisi kolme pistettä viemään, Wiss toteaa.

Lisää uutisia