AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.28 // 16.7.2020

Ilves jättänyt Inter-pelin taakseen – ”Ei näitä kannata murehtia”

Ilves jättänyt Inter-pelin taakseen – ”Ei näitä kannata murehtia”

Eero Tamminen ei vaivaa päätään enää Inter-tappiolla. (Kuva: Juha Tamminen)

Ilves palaa pelikentille perjantaina, kun se isännöi hallitsevaa mestari KuPS:aa. Edellisessä pelissään Ilves koki 1-5 kylvetyksen Interiä vastaan, mutta Eero Tammisen mukaan tuo peli on jo unohdettu.

Ilves jäi täysin Interin jyrän alle ollen jo kolmen maalin takaa-ajomatkalla tauolle lähdettäessä. Tappio oli samalla Ilveksen ensimmäiset pistemenetykset tällä kaudella.

- Toivottavasti Inter-peli oli joku sellainen, jossa kaikille vain sattui osumaan huono päivä samaan aikaan. Se oli huono peli meiltä. Muuten on mennyt ihan ok ja voimme olla tyytyväisiä, mutta Inter-peli oli surkea, Tamminen analysoi.

Tammisen mukaan Ilves oli Inter-ottelussa koko ajan askeleen jäljessä.

- Tuntui, että olimme koko ajan hieman perässä ja hävisimme kaksinkamppailut. Sen takia sitten jouduimme juoksemaan perässä ja väsyimme nopeammin, kun Inter pääsi liikuttelemaan palloa ja juoksuttamaan meitä.

Edellisen kerran Ilvekselle on tehty viisi maalia kaudella 2016, mutta tappio ei ole jäänyt kummittelemaan tamperelaisten takaraivoon. Ilves saa seuraavaksi mahdollisuuden palata voittojen tielle perjantaina, kun se isännöi KuPS:aa.

- Kaikki ovat ammattilaisia ja tietävät, ettei näitä kannata murehtia. Nyt keskitymme vain täysillä KuPS-otteluun, korostaa Tamminen.


Ilves ja KuPS kohtaavat perjantaina 17.7. Ratinassa. Ottelu alkaa kello 18.30.

Lisää uutisia