AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.28 // 17.7.2020

Ilves haluaa palata voittojen tielle murskatappion jälkeen – ”Meillä on kova halu näyttää”

Ilves haluaa palata voittojen tielle murskatappion jälkeen – ”Meillä on kova halu näyttää”

Eero Tamminen on ollut tehokkaana tällä kaudella. (Kuva: Juha Tamminen)

Ilveksen kausi jatkuu perjantaina, kun tamperelaiset saavat kotikentälleen KuPS:n. Ilveksen Eero Tamminen uskoo Ilveksen voittomahdollisuuksiin.

Ilves aloitti kautensa kahdella voitolla, mutta viime ottelussa se sai kylmää kyytiä Interin vieraana 1-5. Tamminen on ollut yksi Ilveksen tämän kauden onnistujista. Hän on kahdessa pelissä tullut vaihdosta sisään tehokkaasti tehden yhden maalin ja syöttäen kaksi.

- Olen tyytyväinen siihen miten olen tullut vaihdosta sisään. Inter-peli oli sitten huono eikä siihen voi olla tyytyväinen, Tamminen arvioi alkukautta.

Ilves saa kovan haasteen perjantaina, kun kovavireinen KuPS matkaa Tampereelle. Tamminen lähtee otteluun luottavaisena.

- KuPS on ollut alkukaudesta tosi hyvä, mutta jos pääsemme omalle tasollemme, on meillä kaikki mahdollisuudet voittaa. Varsinkin, kun pelaamme kotona. Meillä on kova halu näyttää kotiyleisön edessä, ettemme ole niin huonoja kuin Interiä vastaan. Tiukka peli on tulossa.

Ilvekselle on tehty tällä kaudella kolmessa ottelussa kahdeksan maalia ja siihen Tammisen mukaan pitää saada parannusta.

- Meidän täytyy koko joukkueena puolustaa paremmin. Olemme päästäneet suhteellisen paljon maaleja tällä kaudella, hän arvioi.


Ilves ja KuPS kohtaavat perjantaina 17.7. Ratinassa. Ottelu alkaa kello 18.30.

Lisää uutisia