FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.06 // 16.2.2020

"Hän lähti täältä viimeksi liigamestarina" - SJK iloitsee Viitalan sopimuksesta

"Hän lähti täältä viimeksi liigamestarina" - SJK iloitsee Viitalan sopimuksesta

"Wade" pelasi Veikkausliigaasa viimeksi IFK Mariehamnin mestaruuskaudella 2016. (Kuva: Juha Tamminen)

Walter Viitalan sunnuntaina julkistettu sopimus sinetöi SJK:n maalivahtiosaston kaudelle 2020.

Viitalan tulon myötä SJK:n maalivahtiosasto on valmis. Jo aiemmin SJK kiinnitti nuoret sekä lupaavat Mehdi El Moutacimin ja William Rosenlöfin. Yhdessä SJK:ssa jatkavan Jesse Östin sekä omien juniorimaalivahtien kanssa SJK:n kaikkien joukkueiden maalinsuulle löytyy nyt tarvittavat miehet.

- Olemme nyt erittäin tyytyväisiä, että olemme saaneet täydennettyä maalivahtiosastomme Walter Viitalalla. Hänellä on vahva kokemus Suomesta ja maailmalta. Viimeksi kun Viitala pelasi Suomessa, hän lähti täältä liigamestarina, kommentoi SJK:n urheilupuolen tekninen johtaja Richard Dorman.

SJK:n päävalmentaja Jani Honkavaaralle Viitala on ennestään tuttu pelaaja.

- Tarvitsimme neljä maalivahtia ja nyt meillä on kasassa erittäin hyvä nelikko täynnä erilaisia maalivahteja, jonka Viitala täydentää. Hän on jo kokenut maalivahti, joka on tehnyt pitkän kierroksen maailmalla.

- Olen ollut Waden valmentaja jo Helsingin IFK:ssa, eli tunnen hänet entuudestaan, mutta tällä hetkellä minulle tärkeintä oli tärkeintä hänen motivaationsa tulla meille ja kilpailla ykkösmaalivahdin paikasta, kertoo päävalmentaja Jani Honkavaara.

Viitala on tarvittaessa pelikelpoinen heti kansainvälisten rekisteröintien selvittyä. SJK:n harjoitusryhmään hän liittyy heti.

Lähde: SJK:n tiedote
vko.12 // 24.3.2020
Lisää uutisia