FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.04 // 28.1.2020

Keräys hyväntekeväisyyteen - ​SJK tukee Project liv ry:n toimintaa

Keräys hyväntekeväisyyteen - ​SJK tukee Project liv ry:n toimintaa

Kuva: SJK

Pohjanmaalta muualle Suomeen kasvanut hyväntekeväisyysjärjestö Project liv ry saa SJK:sta uuden tukijan.

Kaikissa SJK:n A- ja B-nuorten kauden 2020 peleissä tullaan keräämään vapaaehtoista pääsymaksua ja kerätyt tulot lahjoitetaan lyhentämättömänä Project liv ry:n toimintaan.

- Project liv:n tarkoituksena on tuoda iloa pitkäaikaissairaiden lasten ja heidän perheidensä arkeen, lapsen diagnoosista huolimatta. Järjestämme pitkäaikaissairaille lapsille sekä heidän perheilleen muun muassa unelmapäiviä, jotka tekee lasten sairaalakäynneistä iloisempia. Tuemme perheitä myös monilla muilla tavoilla. Sloganimme on "To bring back a lost smile" ja sen alaisuudessa teemme monipuolista yhteistyötä eri sairaaloiden ja yhdistysten kanssa ympäri Suomen, kertoo Project liv ry:n hoitovastuuhenkilö Susanna Back.

- Jalkapallon puolella, Pietarsaaren Jarolla oli alun perin suuri merkitys yhdistyksemme syntyyn. Siksi onkin mahtavaa, miten pallo on nyt vieritetty eteenpäin SJK:lle ja myös SJK tulee mukaan tukemaan yhdistyksemme työtä. Toivommekin, että pallo vierii yhä useammalle jalkapalloseuralle, ja pian kaikki Suomen jalkapalloseurat ovat mukana pyörittämässä sitä yhdessä, jatkaa Project liv ry:n perustajajäsen Nina Brännkärr-Friberg.

SJK haluaa yhteistyön kautta olla mukana tuomassa iloa lasten ja perheiden arkeen sekä samalla opettaa omia junioreita hyväntekeväisyyden kautta.

- Mielestäni Project liv on erinomainen hyväntekeväisyyskohde ja järjestö. Luin heidän nettisivujaan ja innostuin, että tämä on juuri sellaista toimintaa missä haluamme olla mukana. Heidän slogan sopii täydellisesti ajatukseemme tuoda hieman hymyä heikompiosaisten kasvoille.

- Tämä on meille erinomainen tilaisuus antaa heille jotain ja tehdä hyvää. Samalla voimme oppia nauttimaan siitä mitä teemme täällä, siitä huolimatta, että onko meillä ollut huono vai hyvä päivä. Eli opimme arvostamaan enemmän sitä miten asiamme täällä ovat, sanoo SJK Akatemian talenttivalmentaja Brian Page.

Kaikissa SJK U20 ja SJK U17 peleissä, on ovella keräyslippaat ja peleissä jaetaan tietoutta Project livin toiminnasta

Lähde: SJK:n tiedote
Lisää uutisia