FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.04 // 1.2.2020

​Mestariluotsilla riittää työsarkaa: "Olemme vielä vaiheessa tässä prosessissa"

​Mestariluotsilla riittää työsarkaa: "Olemme vielä vaiheessa tässä prosessissa"

Kuva: Juha Tamminen

SJK:n Suomen Cupin karsintojen ensimmäinen kotiottelu päättyi pettymykseen, kun vierasjoukkue FC Haka otti 3-1 voiton mukaansa.

Veikkausliigaan noussut Haka pelasi hyvin ja ansaitsi voittonsa. Se oli myös parempi viimeistelyssä ja käytti paikkansa tehokkaasti. Muuten ottelu oli melko tasainen ja molemmat joukkueet hallitsivat palloa omat hetkensä ottelusta.

- Tulos harmittaa. Päästettiin turhan helppoja maaleja. Välillä peli on hyvin kontrollissa, mutta se katoaa vielä liian helposti. Kaikesta näkee, että olemme vielä vaiheessa tässä prosessissa ja sanotaanko näin, että me tullaan täältä vielä, sanoi SJK:n päävalmentaja Jani Honkavaara ottelun jälkeen.

Lisää uutisia