FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.48 // 6.12.2019

KuPS:n Niskasella vahva luotto uuteen valmennusjohtoon

KuPS:n Niskasella vahva luotto uuteen valmennusjohtoon

Ilmari Niskanen pelasi upean loppukauden. (Kuva: Juha Tamminen)

KuPS valmistautuu puolustamaan Suomen mestaruutta uudessa komennossa. Valmennusvastuuta kantaa norjalainen Arne Erlandsen, kun Jani Honkavaara siirtyi Seinäjoen Jalkapallokerhon peräsimeen.

– En ole vielä paljonkaan uutta päävalmentajaa tavannut, lähinnä käsipäivää ohimennen sanonut. Mutta olen kyllä luottavainen hänen suhteensa. Erlandsenilla on kova ansioluettelo ja hän vaikuttaa pätevältä valmentajalta. Mies on aiemmin luotsannut muun muassa Ruotsin suurseuraa IFK Göteborgia ja Norjan liigassa Lilleströmiä, erinomaisen kauden KuPS:ssa pelannut Ilmari Niskanen kertoo Kiuruvesi-lehden haastattelussa.

Niskasella itsellään on KuPS:n kanssa vielä vuosi sopimusta jäljellä.

– Pelaajisto meillä tulee KuPS:ssa kokemaan melko paljon muutosta, mutta eiköhän me iskukykyinen joukkue saada kasaan. Tällä hetkellä joukkueen rakentaminen on luonnollisesti vielä melko vaiheessa, kiuruveteläisen KIUPA:n kasvatti Niskanen pohtii.

Niskanen on laittanut itselleen tavoitteeksi kansainväliset kentät.

– Toki myös ammattilaisuus ulkomailla on yhä tavoitteena ja toivottavasti se toteutuu lähitulevaisuudessa. Mutta ei se ole mikään maailmanloppu, jos jään vielä ainakin vuodeksi Kuopioon, Niskanen puntaroi.

Lähde: Kiuruvesi-lehti
Lisää uutisia