AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.42 // 21.10.2019

​HJK:n valmennustiimi kaudelle 2020

​HJK:n valmennustiimi kaudelle 2020

Kuva: Juha Tamminen

HJK:n huippu-urheilun valmennukseen on tehty merkittäviä rakenteellisia muutoksia.

HJK on päivittänyt valmennustiiminsä ja tehnyt merkittäviä toiminnallisia ja rakenteellisia muutoksia valmennukseen. Muutokset lisäävät huomattavasti HJK:n huippu-urheilun valmennuksellisia resursseja.

Miesten edustusjoukkueen päävalmentajan Toni Koskelan apuna jatkavat valmentajina Mika Väyrynen ja Mikko Mannila. Uutena jäsenenä tiimiin liittyy HJK Klubi 04:n päävalmentaja Joonas Rantanen, joka tuo tiimiin mm. psyykkisen valmennuksen osaamista. Maalivahtivalmentajana jatkaa Ville Wallén.

Fyysisen valmennuksen työskentelyyn tulee seuran huippu-urheilua tukeva rakenteellinen muutos. Uutena henkilönä fitness-valmennuksen ja kuntoutuksen koordinaattorina toimii jatkossa Niklas Virtanen.

Fitness-valmennuksen yksikköön kuuluvat miesten liigajoukkueen fitness-valmentaja Anton Matinlauri, naisten liigajoukkueen fitness-valmentaja Janne Ukkonen ja poikien akatemiajoukkueiden fitness-valmentaja Petteri Jaatinen sekä miesten joukkueen fysioterapeuttina jatkava Toni Taipale. Miesten edustusjoukkueen lääkäreinä jatkavat Tuoma Brinck ja Klaus Köhler.

Data-analyysiin saadaan lisää tietoa ja osaamista, kun valmennustiimiin liittyy data-analyytikko Petri Hyrkkänen.

Päävalmentaja Joonas Rantasen apuna HJK Klubi 04:n valmennuksessa toimii jatkossa valmentajana Mikko Mannila ja joukkueenjohtajana Niko Rajala. Akatemian maalivahtivalmennuksen päällikkönä toimii Marko Frantsi.

– Meillä on kasassa työteliäs, ratkaisukeskeinen, osaava ja kunnianhimoinen valmennustiimi tulevalle kaudelle. Valmentajien profiilit täydentävät hyvin toisiaan ja heiltä löytyy tarvittavaa ydinosaamista eri osa-aluille. Tehdyt rakenteelliset muutokset mahdollistivat myös koko valmennustiimin toimimaan aiempaa tehokkaammin yhdessä, painottaa urheilujohtoryhmän vetäjä Miika Takkula HJK:n verkkosivuilla.

HJK:n pelit jatkuvat vielä kauden 2019 osalta.

Eurolopputurnauksen avauskierroksen ottelu HJK - FC Lahti keskiviikkona 23.10. kello 18.30 Telia 5G Areenalla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia