AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.41 // 18.10.2019

​HJK vahvisti hyökkäyspäätä tutulla tehomiehellä

​HJK vahvisti hyökkäyspäätä tutulla tehomiehellä

Kuva: Juha Tamminen

HJK ja Ferhan Hasani ovat tehneet sopimuksen, joka kattaa kauden 2020.

Hasani, 29, on Pohjois-Makedonian kansalainen ja kuuluu maan albaanivähemmistöön. Hasani on syntynyt Tetovossa vuonna 1990, jolloin maa oli vielä Jugoslavia.

Hasanin kasvattajaseura on Klubillekin tuttu Makedonian albaanien joukkue KF Shkëndija. Shkëndijan lisäksi hän on pelannut Bundesliigaa Wolfburgissa ja Tanskan liigaa Brøndbyssä, josta hän palasi takaisin Shkëndijaan.

HJK kohtasi Shkëndijan vuonna 2017 Eurooppa-liigan karsinnoissa. Shkëndija oli tyly isäntä Strumicassa pelatussa ottelussa, joka päättyi isännille 3-1. Ferhan Hasani järjesteli tuolloin kaikki Shkëndijan maalit. Kotiottelu Telia 5G Arenalla päättyi tasan 1-1 ja kentän hahmo oli jälleen kukapa muukaan kuin Ferhan Hasani.

– Hasani on profiililtaan monipuolinen hyökkäyspään pelaaja. Hän tuo viimeiselle kolmannekselle laatua ja pystyy pelaamaa sekä sisään tulevana laitapelaajana tai kymppipaikalla. Hänellä on myös kokemusta Skandinaviassa pelaamisesta Brøndby-vuosiltaan, kertoo HJK:n urheilujohtaja Miika Takkula HJK:n verkkosivuilla.

– Olen todella iloinen, kun pääsen mukaan HJK:n kaltaiseen suureen ja perinteiseen seuraan. Odotukseni ensi kaudelle ovat todella korkealla, iloitsee Hasani.


Ilves-HJK lauantaina 19.10. klo 15.00 Tammelan stadionilla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia