AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.29 // 24.7.2019

​"Tärkeintä on olla rohkea omassa pelissä" – KuPS hyvällä itseluottamuksella Legiaa vastaan

​"Tärkeintä on olla rohkea omassa pelissä" – KuPS hyvällä itseluottamuksella Legiaa vastaan

"Honsu" joukkoineen hakee rohkeaa esitystä Varsovassa. (Kuva: Juha Tamminen)

KuPS jatkaa taistelua Eurooppa-liigan karsinnoissa, kun torstaina on edessä 2. karsintakierroksen avausottelu vieraissa Legia Warszawaa vastaan.

Kuopiolaisilla on torstaina edessään huippuluokan pelillinen haaste. Puola on vahva jalkapallomaa ja Legia on maan suurimpia seuroja. Kuopiolaisten pelilliset kyvyt ovat torstaina todellisessa laatutestissä. Joukkue lähtee näyttöhaluisin mielin horjuttamaan keskieurooppalaista suurseuraa.

- Tärkeintä on olla rohkea omassa pelissä. Välillä joudumme todennäköisesti puolustamaan syvällä omalla alueellamme, mutta ajoittain meidän on pystyttävä prässäämään myös ylempää. Kun saamme pallonhallinnan, meidän pitää pystyä pysymään pallossa pitkään, KuPS-valmentaja Jani Honkavaara pohtii torstai-illan peliä.

KuPS matkustaa Varsovaan hyvällä itseluottamuksella. Vitebskistä edelliskierroksella hankittiin arvokas 1-1-taistelutasapeli haastavista oloista.

Matkustaminen on nyt astetta helpompaa suorien lentoyhteyksien ansiosta ja viime viikonloppuna päästiin säästämään energiaa pelaajakierrätyksen johdosta. Joukkue lähti keskiviikkona matkustamaan Kuopiosta kohti Puolaa ja matkalle tuli mittaa vain muutaman tunnin verran.

- Pääsemme Varsovaan levänneenä, se on etu, Honkavaara toteaa.

Ottelu Stadion Wojska Polskiegolla Varsovassa alkaa torstaina kello 22.00 Suomen aikaa.

Lähde: KuPS:n tiedote
Lisää uutisia