FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.29 // 25.7.2019

KuPS-kapteeni Pennanen: "Kaikki nauttivat kun on paljon panoksia"

KuPS-kapteeni Pennanen: "Kaikki nauttivat kun on paljon panoksia"

Petteri Pennanen nauttii kovista panoksista. (Kuva: Juha Tamminen)

KuPS pelaa torstai-iltana Eurooppa-liigan 2. karsintakierroksen ensimmäisen osaottelun Varsovassa Legia Warszawan vieraana.

KuPS:n päävalmentaja Jani Honkavaara olisi aloittanut mieluusti kotona ensimmäisen karsintakierroksen tapaan, mutta nyt aloitus on vieraskentällä. Se kelpaa ainakin joukkueen kapteenille Petteri Pennaselle.

– On oikeastaan ihan mukavaa aloittaa näin päin. Yritämme saada siellä vierasmaalin ja saada ratkaisupeli tänne Kuopioon sitten, Pennanen toteaa Yle Urheilulle.

– Vastassa on varmasti paria luokkaa Vitebskiä kovempi joukkue. Me pystymme nostamaan tasoamme niistä peleistä, ja jos stadionilla on paljon ihmisiä ja meteliä, mekin saamme siitä virtaa. Laitetaan ihmiset hiljaiseksi.

Eurocupit tekevät kalenterista väistämättä tiiviin, koska Veikkausliigaa pelataan samaan aikaan. Pennanen myöntää, että matkustaminen vie veronsa, mutta toisaalta pelaajille nämä viikot ovat vuoden kulta-aikaa.

– Tätä varten teemme talven töitä ja kaikki nauttivat, kun peleissä on paljon panoksia. Hyvät tulokset sekä joukkueemme hyvä ilmapiiri auttavat paljon.


Ottelu Stadion Wojska Polskiegolla Varsovassa alkaa torstaina kello 22.00 Suomen aikaa.

Lähde: Yle Urheilu
Lisää uutisia