AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.25 // 29.6.2019

​Sarjajohtajankin pelissä ongelma: "Sitä pitää nyt selvitellä"

​Sarjajohtajankin pelissä ongelma: "Sitä pitää nyt selvitellä"

Kuva: Juha Tamminen

Ilves nappasi lauantaina Vaasasta täyden pistepotin 2-1-voitolla.

Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wiss näki kahtiajakoisen ottelun. Joukkueen keskittymiskyvyssä on parannettavaa.

– Vieraista on aina hieno hakea kolme pistettä. Se oli hyvää, että saimme aikaan ensimmäisellä puoliajalla tarvittavan määrän pelaavuutta. Siirtyminen luonnonnurmelta keinolle oli nopea, mutta löysimme pallorytmin nopeasti. Loimme paikkoja ja hyödynsimme ne, Wiss summaa kehumisen arvoiset asiat.

– Negatiivista on selkeästi meidän ailahtelevuus tällä hetkellä. Pelimme ei pysy kasassa täyttä aikaa. Sen näkee jo valmistavissa treeneissä, että välillä kulkee ja välillä ei. Se on henkisestä puolesta kiinni ja sitä pitää nyt selvitellä, Wiss manailee.

Uusi viikko tuo mukanaan uudet kujeet. Kokonaisuudessaan tilanne on valoisa ja seuraavaan SJK-kotipeliin lähdetään sarjajohtajan paikalta.

– Olemme pelanneet cupin mestaruuden jälkeenkin ihan hyvin, enkä usko että liigan sarjataulukko kenenkään pasmoja sekoittaa. Nyt pitää vain hieman herätellä itseämme ja löytää tasainen suoritusvarmuus takaisin.

– Edessä on ehjä harjoitusviikko ja saamme tarvittaessa nostettua kakkosjoukkueesta ja yhteistyöseuroista hyvässä vireessä olevia pelureita mukaan. Kokonaisuutena tilanteemme on hyvä, Wiss päättää.


Ilves-SJK Tammelan stadionilla sunnuntaina 7.7. klo 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia