AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.25 // 27.6.2019

VPS hakee kaivattua voittoa – "Huoltaja jo varmaan unohtanut voittolaulun sanat"

VPS hakee kaivattua voittoa – "Huoltaja jo varmaan unohtanut voittolaulun sanat"

Pääseekö Teemu Luoma laulamaan lauantaina?

VPS isännöi viikonloppuna Ilvestä ja hakee paitsi kauden avausvoittoa myös ensimmäistä kotivoittoa Veikkausliigassa miltei vuoteen.

Edellinen voitto Elisa Stadionilla Vepsulle irtosi viime heinäkuun alussa ja perinteiset voittorituaalitkaan eivät sen myötä ole ihan tuoreena mielessä.

- Viimeisimmästä kotivoitosta on liian kauan aikaa. Huoltajamme Teemu Luoma on jo varmaan unohtanut pukukopissa laulettavan voittolaulun sanat. Nyt olisi aika voittaa, jotta Teemukin pääsisi laulamaan ja sanat eivät unohtuisi, Vepsun päävalmentaja Petri Vuorinen heittää.

VPS ja Ilves kamppailevat nyt sarjataulukon eri päissä, mutta historia joukkueitten välillä on tasainen ja tämänkin kauden ensimmäinen kohtaaminen Tammelassa päättyi pistejakoon.

- Olemme pelanneet tasaisia pelejä Ilvestä vastaan monen vuoden ajan. Ottelusuunnitelmat ovat varmasti vaikuttaneet siihen molemmin puolin, että ne ovat olleet niin tasaisia pelejä, Vuorinen puntaroi.

- Olemme Ilveksen kanssa varmasti samanlaisia joukkueita puolustussuunnassa ja pelitapamme ovat sellaisia, joiden pitäisi eliminoida vastustajan vahvuudet omalla tavallaan.


VPS-Ilves Elisa Stadionilla lauantaina 29.6. klo 17. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia