AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.25 // 28.6.2019

"Sitten niiden maalien vain pitäisi tulla" - Vuorinen odottaa paljon Ilves-ottelulta

"Sitten niiden maalien vain pitäisi tulla" - Vuorinen odottaa paljon Ilves-ottelulta

Vepsu hakee onnistumisia. (Kuva: Juha Tamminen)

Vaasan Palloseura saa lauantaina vieraakseen Veikkausliigassa toisena olevan Ilveksen.

Tamperelaiset voittivat Suomen Cupin kaksi viikkoa sitten, joten Vaasaan saapuu kovassa vireessä oleva vierasjoukkue. VPS on kuitenkin näyttänyt viimeisimmissä otteluissaan, että se pystyy haastamaan minkä tahansa joukkueen.

VPS pelasi tiistaina 1-1 -tasapelin Turussa FC Interin vieraana. Varsinkin Vepsun toisen puoliajan esitys oli vahva ja joukkue loi useita hyviä maalintekopaikkoja. Samanlainen aktiivinen ja aggressiivinen peli-ilme oli nähtävissä jo KuPS-ottelussa ja päävalmentaja Petri Vuorinen uskookin joukkueen vahvojen otteiden tuottavan pian tulosta.

- Meidän pitää jatkaa samanlaista peliä ja luoda yhtä paljon maalipaikkoja per peli. Sama itseluottamus, jonka avulla päästään vastustajan maalin lähelle, pitää olla. Haluamme saada yleisön mukaan siihen kannustamaan pelaajia. Uskallusta pitää olla. Sitten niiden maalien vaan pitäisi tulla.

- Meidän hyökkäyspelistämme puhutaan paljon, mutta pakko sanoa, että puolustuspelaamisemme pitää vaan tiivistyä ja parantua vielä. Se on todella isossa osassa, Vuorinen kommentoi.


VPS-Ilves Elisa Stadionilla lauantaina 29.6. klo 17.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia