AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.22 // 9.6.2019

​Teemu Pukki kertasi komeaa maaliaan: "Putket olivat auki"

​Teemu Pukki kertasi komeaa maaliaan: "Putket olivat auki"

"Teme" ylisti Huuhkajien joukkuehenkeä. (Kuva: Juha Tamminen)

Hurjan kauden Englannissa pelannut Teemu Pukki nousi Suomen sankariksi lauantaina Tampereen Ratinassa. Kärkimies iski joukkueen molemmat maalit, kun Huuhkajat voitti Bosnia-Hertsegovinan EM-karsintaottelussa luvuin 2-0.

Ensimmäinen maali syntyi upean yksilösuorituksen jälkeen.

- Glen (Kamara) syötti keskelle ja näin, että toppari lähtee höntyilemään. Putket olivat auki ja sieltä tuikkaus. Sitten siinä olikin aikamoinen väylä maalille asti. Siinä oli tilaa juosta. Juoksin niin lähelle, että piti jo vetää. Tolpan kautta sisään. Kaaduin siinä tilanteessa, niin en nähnyt, että menikö se sisään. Äänestä sitten kuulin, Pukki kertasi komeaa osumaansa.

Hän myönsi, että jaloissa painoi tavallista enemmän.

- Kyllä tuossa lopussa huomasi, että viime pelistä on aikaa. Kunto ei ollut sitä, mihin on tottunut. Aika nopeasti siitä pelistä sai kuitenkin kiinni.

- Eka puoliaika oli suht vaikeata varmaan molemmille jengeille. Ei ollut mitenkään helppoa, mutta toinen puoliaika oli meidän.

Pukin mielestä voittajasta ei ollut lopulta mitään epäselvyyttä.

- Ihan lopussa vaikutti, että Bosnia luovutti.

- Totta kai se kertoo, että olemme vahva jengi ja kaikkien pitää ottaa meidät tosissaan. En tiedä, oliko Bosnia hieman ylimielinen. Tämä yhteishenki, mikä meidän jengillä on, vie meidät pitkälle, hyökkääjä totesi.

Lisää uutisia