FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.20 // 24.5.2019

Sergei Eremenko isänsä alaisuudessa pelaamisesta: ”Kannattaa tehdä kaikki hyvin ja huolella”

Sergei Eremenko isänsä alaisuudessa pelaamisesta: ”Kannattaa tehdä kaikki hyvin ja huolella”

Kuva: SJK

Sergei Eremenko lähti Suomesta maailmalle FF Jaron paidasta ja isänsä Alexei Eremenkon alaisuudesta. Nyt hän on palannut Veikkausliigaan. Seura on SJK, mutta valmentaja jälleen isä Eremenko.

SJK:n kapteeni Mehmet Hetemaj on kommentoinut, että hänestä Alexei Eremenko ei päästä poikaansa helpommalla kuin muita - päinvastoin.

- Kritiikki on aika suoraa, sen voin myöntää, Sergei naurahtaa Suplan Veikkausliigaa käsittelevässä podcastissa.

- Pikkujutuistakin voi tulla aika nopeasti huutoa, eli kannattaa tehdä kaikki hyvin ja huolella. Mutta ei se mitään, vaatimustaso oli todella korkea myös Venäjällä ja Sveitsissä. On hyvä, että se on sitä myös täällä. Jos ja kun lähden vielä ulkomaille, niin se ei tule shokkina.

Mitä korkea vaatimustaso sitten oikein tarkoittaa, miten se ilmenee?

- Sveitsissä olin vielä junioreissa, mutta vaatimustaso oli korkealla ja välillä harjoituksissa tuli myös välienselvittelyitä. Venäjällä olin edustusjoukkueessa ja siellä sen huomasi todella selkeästi. Ei paljon pelleillä ja annat kaikkesi jokaisessa tilanteessa. Muuten tulee joukkuetovereilta ja valmentajilta heti palautetta.

- Luulen, että taustani auttoi minua (isä oli pitänyt vaatimustason korkealla). Tuo ei tullut minulle shokkina.

Sergei Eremenko siirtyi Jarosta maineikkaan sveitsiläisseuran FC Baselin junioriakatemiaan, josta tie vei parin kauden jälkeen latvialaiseen Spartaks Jurmalaan ja sieltä vuodeksi lainalle Venäjän pääsarjajoukkue Spartak Moskovaan. Hän palasi Suomeen lainasapimuksella tammikuussa.

Kuuntele koko ohjelma Suplasta alla olevan linkin kautta.


RoPS-SJK Rovaniemen Keskuskentällä lauantaina 25.5. klo 17. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lähde: Supla
Lisää uutisia