AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC KTP FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK
vko.20 // 23.5.2019

SJK pistejahtiin Rovaniemelle - ”Meillä on alla taas tosi hyvä treeniviikko”

SJK pistejahtiin Rovaniemelle - ”Meillä on alla taas tosi hyvä treeniviikko”

SJK matkaa lauantaiksi Rovaniemelle ja kohtaa RoPS:n klo 17 alkavassa Veikkausliigan ottelussa. Obed Malolo ei ainakaan muista koskaan hävinneensä Napapiirillä.

SJK haki kaudella 2017 voiton Rovaniemeltä 2-1-lukemin. Silloin voittomaalista vastasi Obed Malolo hirmuisella vaparilla reilusta kahdestakymmenestä metristä. Malolon kova veto upposi maalin etualakulmaan ja se oli samalla nuoren miehen uran ensimmäinen Veikkausliigamaali. Muutenkin Malololla on vain hyviä muistoja Rovaniemen peleistä.

- En muista olenko hävinnyt siellä koskaan ja se maali siellä oli kyllä hieno, Obed Malolo totesi.

- Siitä on nyt pari vuotta vierähtänyt. Viime vuosi minulla meni hukkaan, mutta nyt olen taas ehjänä ja on kiva olla mukana päivittäin treenaamassa ja pelaamassa. Nyt sain myös hyvät minuutit maanantaina SJK Akatemian mukana Kakkosessa, joten toivottavasti olen lauantaina joukkueen mukana ja Rovaniemelle lähdössä, Malolo kertoo.

- Hyvillä fiiliksillä sinne voisi mennä, sillä meillä on ollut taas tosi hyvä treeniviikko alla. Jos vain saamme kaikki taktiikkahommat toimimaan kuten koutsi haluaa, niin kyllä me klaaraamme tämän matsin. Näin uskon.

SJK oli tiistaina vierailemassa koko edustusjoukkueen voimin Seinäjoen alueen ala-asteilla ja ehti käydä viidessätoista koulussa ja tavata lähes 2000 lasta. Kouluilla pelaajat vastailivat lasten kysymyksiin, pelasivat heidän kanssaan jalkapalloa ja jakoivat nimikirjoituksia.

- On tietenkin aina kiva saada hymyt nuorten lasten huulille. Olen itsekin nuori vielä, mutta kyllä lapsia on kiva nähdä. Oli todella kiva olla siellä ja viettää aikaa heidän kanssaan. Sen näki että he olivat aivan innoissaan, Malolo kertoi.

- Olen itse ollut aina hyvä lasten kanssa ja koitin ottaa kaikki siellä mukaan ja kehua heitä. Oli kyllä todella nasta käydä siellä. Saimme jakaa todella paljon nimikirjoituksia ja kaikki olivat innoissaan. Kiva kokemus kyllä ja on kiva tehdä näitä vierailuja vähän futiksen ulkopuolella myös.


RoPS-SJK Rovaniemen Keskuskentällä lauantaina 25.5. klo 17. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia