AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.03 // 25.1.2019

​Sergei Eremenkolla kovat tavoitteet SJK:ssa: "Tämä kausi on todella tärkeä"

​Sergei Eremenkolla kovat tavoitteet SJK:ssa: "Tämä kausi on todella tärkeä"

Veikkausliigaseura SJK lainaa keskikenttäpelaaja Sergei Eremenkon täksi kaudeksi Spartaks Jurmalasta.

181-senttinen Sergei Eremenko on Pietarsaaren Jaron kasvatti, ja pelipaikaltaan keskikentän keskustan pelaaja, joka pystyy pelaamaan sekä hyökkäävässä että puolustavassa roolissa tai. Hän on ollut tammikuusta 2018 lähtien latvialaisen Spartaks Jurmalan sopimuspelaaja, mutta ei ehtinyt pelata seuran riveissä yhtään ottelua, sillä hänet lainattiin samantien Venäjän pääsarjaseura Spartak Moskovan riveihin. Kausilla 2016-2018 hän edusti sveitsiläistä FC Baselia. Suomessa hän on pelannut FF Jarossa 20 Veikkausliiga-ottelua ja tehnyt niissä kaksi maalia. Sen lisäksi hän ehti edustaa Jaroa myös Ykkösessä 11 pelin verran.

- Hyvillä fiiliksillä tulen seuraan. Olen todella innostunut, ja en malta odottaa, että pääsen pelaamaan. Tämä kausi on todella tärkeä ja haluan päästä auttamaan joukkuetta, sanoo Sergei Eremenko.

- Täällä toiminta on todella ammattimaista, ja voin vaikka verrata ulkomaihin, missä olen ollut ja sanoa, että ei siellä ole tämän parempaa, mitä täällä on. Täällä tehdään kaikki ammattimaisesti, on hyvä fysiotiimi ja kaikilla on omat roolinsa. Se on hyvää toimintaa ja treenit on hyvin suunnitelmallisia alusta alkaen. Fasiliteetit on myös hyvät.

- Varsinkin OmaSp Stadion on aivan upea. Pelasin siellä viime kesänä maajoukkueen kanssa esiturnauksessa, ja sain sen silloin jo nähdä.

- Täällä kaikki on myös lähellä, vähän kuin Pietarsaaressa kotona, joten siten kaikki on hyvin tuttua, sanoo Sergei Eremenko vielä lopuksi.

SJK kohtaa Suomen Cupin karsintalohkon avausottelussa VPS:n perjantaina 25.1. klo 19:00 Wallsport Areenalla.

Lisää uutisia