AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC KTP FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK
vko.15 // 15.4.2019

​Voitto tuli, tapa ei täysin tyydyttänyt: "Roiskimme liikaa"

​Voitto tuli, tapa ei täysin tyydyttänyt: "Roiskimme liikaa"

Kuva: Juha Tamminen

FC Lahti nappasi täyden pistepotin maanantaina Telia 5G Areenalta, kun se kaatoi HIFK:n Josué Currais Prieton osumalla 1-0.

Täyden ottelun FC Lahden keskikentällä uurastanut Matti Klinga oli tyytyväinen kolmeen pisteeseen. Hän kuitenkin suomi hiukan omiensa peliesitystä. Klingan mukaan Lahti sortui roiskimaan palloa liikaa.

- Tämä oli tärkeä voitto ja hyvät pisteet. Ottelussa ei pelillisiä hienouksia nähty. Meidän oli tarkoitus pelata enemmän maassa ja pelata enemmän jalkapalloa. Ensimmäisellä jaksolla roiskimme liikaa. Toisella jaksolla se ehkä parani hieman. Ottelussa oli myös hyviä juttuja. Puolustimme hyvin. Meillä on vielä kehitettävää, että saamme ehjän 90-minuuttisen. Nyt palaudumme ja valmistaudumme perjantain otteluun, Klinga toteaa.


FC Lahti-FC Inter Lahden Kisapuistossa perjantaina 19.4. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia