AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.13 // 3.4.2019

​KuPS:n kapteeni avoimena: "Meillä on isoja ongelmia vapareiden ja kulmien puolustamisessa"

​KuPS:n kapteeni avoimena: "Meillä on isoja ongelmia vapareiden ja kulmien puolustamisessa"

Petteri Pennanen viimeisteli KuPS:n 1-1-tasoitusmaalin keskiviikkona. (Kuva: Juha Tamminen)

Petteri Pennanen pääsi maalin makuun keskiviikkona. Se ei kuitenkaan lohduttanut häntä sillä hetkellä, kun RoPS nousi tasoihin aivan viime kauden mitalistien välisen ottelun lopussa.

KuPS johti keskiviikon ottelua 2-1-lukemin aina lisäajan neljännelle minuutille saakka. Sitten Sampo Ala, 17, siirsi rovaniemeläiset tasoihin Savon Sanomat Areenalla. Maali oli Alalle uran ensimmäinen pääsarjatasolla.

Tasapeli oli savolaisten leirissä takaisku, koska voitto oli niin lähellä.

- Se viimeinen vapari tuli aika mielenkiintoisesta tilanteesta. Niitä sattuu pelissä, meillä on isoja ongelmia vapareiden ja kulmien puolustamisessa. RoPS:lla oli vain yksi maalitilanne kahden erikoistilanteensa lisäksi. Paljon meillä on hommia tehtävänä, muuten peli on hyvällä mallilla. Tuollaisia maaleja ei saa päästää, KuPS:n avausmaalin viimeistellyt Pennanen muistutti.

- Ensimmäinen puoliaika meni aika odotetusti, ihmeitä ei tapahtunut ja maali tuli erikoistilanteesta. Se oli enemmän ensimmäisen ottelun pelailua. Toisella puoliajalla peli syttyi ihan päinvastoin ja me päästiin paljon hyökkäämään.

Myös yksi joukkuetoveri sai kapteenilta kehuja.

- Tommi Jyryn pelaamista oli mukava katsoa: jalat ja pää käy. Hän on hyvä poika, josta on varmasti meille paljon iloa jatkossa. Vahva vaihtopenkki on meidän voimavaramme ja sieltä pitäisi saada vaihdoilla paljon energiaa kentälle.


FC Lahti-KuPS Lahden Kisapuistossa sunnuntaina 7.4. kello 17. Ottelu näkyy suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia