FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.13 // 7.4.2019

​KuPS:n totaalinen sulaminen: "Ei tätä voi käsittää"

​KuPS:n totaalinen sulaminen: "Ei tätä voi käsittää"

"Rasse" osui kahdesti avausjaksolla. (Kuva: Juha Tamminen)

KuPS:lla oli sunnuntaina Lahdessa tukevasti ote täydessä pistepotissa, mutta kuopiolaisten hyvä vire suli toisella jaksolla ja käteen jäi vain yksi sarjapiste.

Rasmus Karjalainen iski avausjaksolla kaksi maalia, mutta niiden tuoma maukas maku katosi pelin vanhetessa, kun FC Lahti kiri 0-3-tappioasemasta 3-3-tasapeliin.

- No joo, ei tietenkään lohduta. Eka puoliaika oli kiva ja totta kai helpotti tehdä kaksi maalia. Me dominoitiin. Toisella puoliajalla kävi käsittämättömiä asioita, tehtiin virheitä todella tyhmissä paikoissa, jossa niitä ei pitäisi tehdä. Tuollaista lepsuutta ei vai voi hyväksyä, ei saa tapahtua jalkapallossa. Ei vain voida päästää tuollaista tapahtumaan. Ei oltu tänään nöyriä jalkapallolle, se rankaisi meitä aika pahalla tavalla, Karjalainen manasi.

KuPS osasi varautua lahtelaisten kovaan kiriin toisella puoliajalla ja onnistuikin sotasuunnitelmassaan pitää palloa ja pitää siten Lahti poissa maalipaikoilta.

- Kaikki tiedettiin, että Lahti tulee kovaa. Pidettiin kuitenkin hyvin palloa. Virheet tapahtui, missä ei olisi pitänyt tapahtua ja Lahti rokotti. Ei tätä voi oikeasti käsittää, tai voi käsittää, mutta ei voi käsittää miten tämmöinen tapahtui. Jokaisen pitää mennä tosi syvälle itseemme, katsoa rehellisesti peliin, kukaan muu ei nosta meitä tästä kuin me itse. Jokaisen pitää katsoa rehellisesti peiliin, mitä olisin voinut tehdä paremmin ja mitä tuolla kentällä tein, Karjalainen toteaa.

KuPS-HJK lauantaina 13.4. klo 17.00 Savon Sanomat Areenalla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

vko.49 // 12.12.2019
Lisää uutisia