AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.08 // 27.2.2019

Ilves Edustus Oy historiansa parhaaseen taloudelliseen tulokseen

Ilves Edustus Oy historiansa parhaaseen taloudelliseen tulokseen

Ilveksen edustusjoukkueen toimintaa pyörittävä Ilves Edustus Oy teki viime marraskuussa päättyneellä tilikaudella jälleen positiivisen tuloksen.

Yhtiön liikevaihto oli 1,47 miljoonaa euroa. Liikevaihto kasvoi edelliseen vuoteen nähden 17%. Tilikauden voitto ennen veroja oli 115 000 euroa. Tulos on Ilves Edustus Oy:n historian paras.

Ilves Edustus Oy on toiminut seitsemän tilikauden ajan. Yhtiön jokainen tilikausi on päättynyt positiiviseen tulokseen. Ilves Edustus Oy:n omistaa Ilves ry. Myös Ilves Edustus Oy:n tytäryhtiö, Ilves Fysio Oy, teki päättyneellä tilikaudella positiivisen tilinpäätöksen.

- Taloudellinen tuloksemme on hyvä osoitus siitä, että olemme onnistuneet strategiamme toteuttamisessa. Olemme pyrkineet kehittämään yhtiön toimintaa laatimamme pitkän tähtäimen suunnitelman mukaisesti ja hyvä taloudellinen tulos on tärkeä osa tuota kehitystyötä.

- Olemme erittäin tyytyväisiä tilikauden tulokseen ja tästä on hyvä jatkaa organisaatiomme ja sen toiminnan kehittämistä, kommentoi Ilves Edustus Oy:n toimitusjohtaja Tomi Erola.

Lisää uutisia