AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.09 // 6.3.2019

​Ilves hurjassa talvikunnossa: "Mieluummin sitä pelejä voittaa kuin häviää"

​Ilves hurjassa talvikunnossa: "Mieluummin sitä pelejä voittaa kuin häviää"

Hilander jatkaa Ilveksen kapteenina kaudella 2019. (Kuva: Juha Tamminen)

Veikkausliigan kauteen 2019 valmistautuva Ilves ei ole hävinnyt talven aikana otteluakaan.

Ilves ei ole kokenut yhtään tappiota harjoituspeleissään eikä Suomen Cupissa.

- Ei ole menty pelkästään tulos edellä, mutta mieluummin sitä pelejä voittaa kuin häviää niin talvella kuin kesällä. Ihan hyvältä on näyttänyt ja kairattu voittoja. Saatiin se nollapelikin kairattua edellisessä pelissä, joka on ollut jo jonkin aikaa teemana, toteaa Ilveksen kippariksi kaudeksi 2019 valittu konkarimaalivahti Mika Hilander.

Ilveksen valmistautuminen kauden 2019 haasteisiin on sujunut muutoinkin hyvin. Pelit jatkuvat Suomen Cupissa maaliskuun puolessa välissä ja huhtikuun alussa starttaakin sitten jo Veikkausliigakausi. Ilveksen pelaajat saivat viikon verran lomaa ollakseen valmiita viimeiseen kuukauden puristukseen ennen kauden starttia.

- Kova treenijakso takana. Sitten aletaan hieman keventämään, sillä Veikkausliigakausi on jo lähellä. Meillä on täällä otolliseen aikaan viikolla yhdeksän talviloma. Se katkaisee sopivasti preseasonin. Siinä vedetään rankka fyysinen jakso ennen sitä, sitten saa palautua ja tulla fressinä niin fyysisesti kuin henkisesti viimeiselle valmistautumisjaksolle, Hilander kertoo.

Lisää uutisia