FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.07 // 19.2.2019

FC Honka kiri uskomattoman voiton - ”Ihan älytön nousu ja fiilis”

FC Honka kiri uskomattoman voiton - ”Ihan älytön nousu ja fiilis”

Kuva: Juha Tamminen

HJK johti FC Honkaa Suomen Cupin ottelussa 76. minuutilla 2-0, mutta espoolaiset kirivät vielä tasoihin ja lopulta 3-2-voittoon.

HJK meni johtoon Riku Riskin maalilla ensimmäisellä puoliajalla. Vajaan tunnin kohdalla etumatka tuplaantui, kun pallo meni FC Hongan omasta pelaajasta verkon perukoille.

Kiri käynnistyi Borjas Martinin upealla etukulmalaukauksella 77. minuutilla. Juha Hakola tasoitti neljä minuuttia myöhemmin ja Robert Ivanov puski kulmasta 3-2 88. minuutilla.

- Taisi olla 70 minuutin kohdalla kun tuli tunne, että taitaa olla matsi tässä. Tilanne oli 2-0 ja Klubi vain varmisteli. En muista miten Borjas sai pallon, mutta ihan älytön pommi yläkulmaan ja pääsimme peliin mukaan. Pääsimme painamaan ja vedin itse 2-2. Sitten vielä kulmasta 3-2. Ihan älytön nousu ja fiilis, Hakola tunnelmoi IS TV:n haastattelussa.

- Borjesin maalin jälkeen tuli tunne, että me tulemme tähän peliin messiin ja otamme ainakin tasurin. Sitten voitto. Ihan älytön nousu, olen todella tyytyväinen kavereihin ja koko jengiin. Derbyissä on aina erityinen lataus ja varsinkin kun nousee lopussa. Se antaa hyvää osviittaa kaudelle. Vaikka olisimme pahassa jamassa, niin voimme nousta.

FC Honka kohtaa cupissa seuraavaksi IFK Mariehamnin Espoossa lauantaina klo 14.

- Joka osa-alueella pitää vielä parantaa. Huolellisuutta pelinrakenteluun, jotta pääsemme murtautumaan paremmin. Meidän vastahyökkäykset ja prässi ovat toimineet välillä ihan ok, mutta niitäkin pitää parantaa, Hakola päätti.

Lähde: IS TV
Lisää uutisia